17 вересня – День працівника лісу

Шановні працівники та ветерани лісового та мисливського господарства Чернігівщини та Сумщини!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу!

Про ліс можна говорити багато і без зупину. Але варто сказати головне: ліс – це зв’язок поколінь. Така істина найбільше зрозуміла саме лісівникам, які не завжди можуть відчути плоди своєї роботи, бо працюють винятково на далеке майбутнє. Щоб виростити ліс, треба зібрати насіння, виплекати сіянці, не один рік оберігати молоді саджанці. Завершеною розпочату справу побачити вдасться не кожному. Ця робота нелегка та тривала, але справжні лісівники ніколи не жалкують про свій фаховий вибір.

Тому з глибокою повагою звертаюся до всіх, хто свою силу, здібності, енергію та душу віддає лісівничій справі. Продовжуючи добрі лісівничі традиції, ви щоденною невтомною працею примножуєте зелені багатства Поліського краю, зберігаєте їх для майбутніх поколінь.

Особливу вдячність висловлюю ветеранам, Низький уклін вам за невтомну працю, самовідданість, зусилля та любов, які ви вкладали у створення та збереження лісових багатств Чернігівщини та Сумщини!

Щодня ми переймаємося про воїнів-лісівників, які на фронті звільняють нашу державу від окупації. Серед них немало представників лісівничих колективів Чернігівщини та Сумщини. Ними гордимося, для них – наша постійна допомога і турбота.

Бажаю вам, шановні лісівники, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя і непохитних сил на довгі роки. Зичу, щоб і надалі вас супроводжували невичерпна енергія й успіхи у досягненні поставленої мети.

 

З повагою

начальник Північного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства