40 років трудової звитяги

На Борзнянщині широко відзначили сорокаріччя з дня утворення одного з провідних підприємств району – дочірнього підприємства КП «Чернігівоблагроліс» – «Борзнарайагроліс».

15 грудня в актовій залі Борзнянської райдержадміністрації зібралися ветерани і нинішні працівники цього трудового колективу, який очолює знаний в області лісівник, заслужений працівник лісового господарства України Леонід Стахорський.

Урочистості з нагоди ювілею відкрив і виступив з доповіддю очільник ДП «Борзнарайагроліс». Леонід Стахорський, зокрема, згадав той славний шлях, який пройшло підприємство за чотири десятиліття та імена лісівників, чия сумлінна праця піднімала колектив  до вищих рівнів лісового господарювання.

Про минулі роки зростання згадували у своїх виступах і ветерани «Борзнарайагролісу», закликаючи спадкоємців їхньої трудової звитяги до наполегливості і цілеспрямованості у подоланні труднощів, щоб здобути вищі рубежів розвитку лісової галузі.

Трудовий колектив і ветеранів ДП «Борзнарайагроліс» привітали і очільники району – голова Борзнянської райдержадміністрації Віра Проскура і голова районної ради Віктор Горбащенко, котрі вручили кращим виробничникам іменитого підприємства почесні грамоти і подарунки. А від КП «Чернігівоблагроліс» вручав нагороди головний інженер обласного комунального підприємства Олександр Ремех.

Від науковців України іменинників вітав директор «Новгород-Сіверської науково-дослідної станції» Анатолій Жежкун.

На свято борзнянського лісу в селянській сорочці прибули також почесні гості з державних підприємств Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства – депутат Чернігівської обласної ради, директор ДП «Ніжинське лісове господарство» Юрій Болоховець, директор ДП «Прилуцьке лісове господарство» Андрій Данько та директор ДП «Добрянське лісове господарство» Іван Горохівський. Вони сердечно привітали колег зі славною річницею і вручили їм від імені всіх державних лісогосподарських підприємств Чернігівщини пам’ятний подарунок.

Опісля урочистостей ювілею відбувся святковий концерт. А потому гості й іменинники обмінялися думками з приводу розвитку лісової галузі Сіверського краю і примноження його зеленого скарбу.

Микола Тищенко, Чернігівське ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства