80 аптечок – для лісівників Чернігівщини

18 вересня заступник голови Чернігівської обласної військової адміністрації Дмитро Синенко виконав почесну місію від імені міжнародного благодійного фонду «Милосердя та здоров`я» – передав 80 індивідуальних медичних аптечок для працівників Північного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства.

Як відомо, професія лісівника є однією з найбільш травмонебезпечних. І це за умов мирного життя. Що вже й казати про війну, яка нині триває: у прикордонних лісах області є ризик підірватися на міні або потрапити під артилерійський обстріл. Відтак забезпечення лісівників індивідуальними аптечками виходить на перший план.

Саме тому більшість комплектів надійдуть у лісогосподарські підприємства, що розташовані на прикордонні Чернігівщини. Виробники з Німеччини подбали про те, аби в аптечках було все необхідне для надання якісної першої медичної допомоги. Про це, приймаючи комплекти, повідомив начальник Північного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко.

Для довідки. Фонд «Милосердя та здоров`я» створено з метою надання допомоги населенню, що постраждало внаслідок російської агресії проти України, стихійного лиха, екологічних, техногенних та інших катастроф. Благодійники допомагають медичним закладам державної та комунальної власності, військовослужбовцям щодо забезпечення медикаментами і медичним обладнанням, а також продуктами харчування, одягом та іншим.

За інформацією Північного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства