Анатолію Бондарю – 60!

Вельмишановний Анатолію Омеляновичу!

Тритисячний колектив працівників Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства  надсилає Вам  з берегів зачарованої Десни свої сердечні і палкі привітання з нагоди Вашого світлого ювілею – шістдесятиліття від дня народження!

Чернігівські лісівники, керівники і спеціалісти всіх дванадцяти держлісгоспів області знають Вас, Анатолію Омеляновичу, як людину, котра до глибини своєї щедрої душі віддана лісовій справі незалежної України.

Народившись на Вінничині у працелюбній сільській родині, Ви з ранніх літ усвідомлювали, що земля, родюче поле і багатий український ліс невіддільні одне від одного і є найціннішим скарбом нашої держави. Тому і присвятили все своє життя примноженню цього скарбу, коли після закінчення  сільськогосподарської академії обрали нелегкий шлях українського лісівника. Ви з честю долали  всі етапи професійного становлення, починаючи від майстра лісу і до першого заступника голови Держлісагенства України, генерального директора Українського державного проектного лісовпорядного виробничого об’єднання, а нині начальник Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Лісівники, спеціалісти і науковці Сіверського краю, як і усієї України, знають Вас, Анатолію Омеляновичу, як видатного вченого української лісівничої науки – доктора сільськогосподарських наук, професора з лісознавства, котрий розробив теоретичні основи і методи створення високопродуктивних штучних дубових насаджень в умовах центральної України. Ваші наукові відкриття слугуватимуть збагаченню лісової ниви всієї України і поглибленню знань про український ліс і прийдешнім поколінням лісівників держави.

Батьківщина гідно поцінувала Ваші високопрофесійні і наукові здобутки, відзначивши Вашу невтомну діяльність орденом «За заслуги» III ступеня, почесними званнями заслуженого лісівника України і відмінника лісового господарства України.

У день Вашого шістдесятирічного ювілею, дорогий Анатолію Омеляновичу, прийміть і від чернігівських лісівників найщиріші побажання добра і щастя, здоров’я й натхнення в праведних Ваших трудах на благо українського лісу і рідної Вітчизни!

Лісівники Чернігівщини

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства