Це той фахівець, котрий на своєму місці

Так мовлять про колегу товариші лісничого Новояриловицького лісництва ДП «Городнянське лісове господарство» Михайла Мамоненка, який 9 листопада відзначає свій ювілейний 50-й День народження.

Михайло Іванович – лісівник за покликанням. Має великий досвід, бо пройшов щаблями всієї службової структури – від майстра лісу до лісничого. Колеги поважають його насамперед за організаторські здібності і вміння працювати на результат, не зупиняючись на досягнутому. Адже саме під його керівництвом впорядковано територію лісництва, нещодавно запрацював укомплектований сучасними механізмами насіннєвий комплекс з підготовки високоякісного насіннєвого матеріалу, обладнано місця для відпочинку, прикрашені різьбленими дерев’яними скульптурами.

Сам він тутешній, з Гути Ткачової. Батько теж весь час працював помічником лісничого Комарівського лісництва на Ріпкинщині. А Михайло Іванович після Гомельського будівельного технікуму, відслуживши в армії, прийшов на роботу в Новояриловицьке лісництво. Починав майстром лісу і заочно навчався в Малинському лісотехнічному коледжі. Працював помічником лісничого, а з 2013 року – лісничий.

Його гордість – Новояриловицький декоративний розсадник, де вирощується півсотні рослин. Маршрути всіх шанувальників екологічного туризму в Ріпкинському районі обов’язково пролягають через Новояриловицьке лісництво. Особливо приваблює відвідувачів зі смаком оформлена садиба і розсадник з декоративно-садивним матеріалом, де можна помилуватися рідкісними видами рослин і навіть придбати ті з них, які прикрасять власне подвір’я чи сад.

З роси і води Вам на довгі літа, шановний Михайле Івановичу!

Лісівники Чернігівщини

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства