«Чернігівський лісгосп» очолив Юрій Ревко

15 серпня 2017 року начальник Чернігівського обласного управління лісового й мисливського господарства Олександр Демченко представив нового керівника Державного підприємства «Чернігівський лісгосп» Юрія Ревко. Досвідчений сорокачотирирічний фахівець десять років очолював державне підприємство «Ніжинське лісове господарство».

Юрій Ревко є уродженцем Куликівського району Чернігівщини. За плечима має двадцять сім років загального робочого стажу. У 1995 році він закінчив Національний аграрний університет, а у 2001 році закінчив Українську Академію державного управління при Президентові України.

Представляючи нового керівника, начальник Чернігівського ОУЛМГ зазначив, що Юрій Ревко має неабиякий досвід в лісовій галузі. Він встиг попрацювати робітником відводу і таксації лісосік проміжного головного користування Добрянського держлісгоспу, майстром лісу, а потім  лісничим Андрониківського лісництва Корюківського держлісгоспу, головним інженером Новгород-Сіверського держлісгоспу та директором Ніжинського лісового господарства. За 10 років керівництва Ніжинського лісового господарства Юрій Анатолієвич заклав надійний фундамент для стабільного розвитку підприємства.

«Нині це господарство стабільно розвивається, – сказав Олександр Демченко. – Це заслуга, в тому числі, і його колишнього директора».

Головний лісівник краю висловив занепокоєння незаконними рубками.

«Впевнений, що Юрій Ревко буде вести рішучу боротьбу з таким негативним явищем як незаконні вирубки лісу», – зауважив Олександр Григорович.

Юрій Ревко подякував за довіру та пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб вивести державне підприємство на найвищий рівень.

До привітань долучилися голова райдержадміністрації Віктор Корж, його перший заступник Анатолій Кругол, начальник районного відділу АПР Ірина Труба та Сергій Мотрич, котрий багато років очолював це підприємство.

Віктор Корж побажав лісівникам стабільних заробітних плат, розширення переробки, створення нових робочих місць та відрахувань в місцевий бюджет.

Микола ТИЩЕНКО, Чернігівське ОУЛМГ

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства