Чіткий ритм життя і праці

pa159370

У багрянолистому жовтня,  коли калина і горобина червоними кетягами  чарують кожний погляд дивною красою, а стрункі берези встеляють землю золотом, він переступив поріг свого славного  сімдесятиліття.

Народившись 3 жовтня 1946 року у Старих Яриловичах Ріпкинського району, Анатолій Корнійович Хозій з молодих літ підпорядковував свої життя і працю чіткому ритму, як і тих машин та механізмів, якими невтомно опікувався після закінчення з відзнакою Української сільськогосподарської академії за спеціальністю інженера лісового господарства.

Пройшов усі щаблі інженерної справи в лісогосподарській галузі — від начальника цеху переробки деревини Фастівського  ЛГЗ і лісничого Фастівського лісництва на Київщині, начальника нижнього складу Добрянського лісгоспу, до високої посади головного інженера в ДП «Добрянське лісове господарство» у рідному Ріпкинському районі.

І скрізь, де б не працював, завжди виявляв до праці сумлінність, а до колег — щиру повагу і сердечність. За те мав від людей заслужену шану і довіру — багато років поспіль обирався головою профспілкового комітету Добрянського лісгоспу. Саме на цій виборній посаді виявив справжній талант організатора і чуйного вболівальника за умови праці і гідний рівень добробуту лісівників.

Сім десятків літ… Вік поважний, що й казати! Та в його погляді, в його життєвій енергії  й досі зберігаються справді молода завзятість і неспокій, непідробна турботливість за все і за  всіх…

Можливо, тому, що завжди поруч — і в праведному труді, і в, здавалося б, нелегких проблемах була і залишається вірна дружина Ганна Іванівна, котра також багато літ трудилася у Добрянському лісгоспі, і з котрою в парі виростили, вивчили тепер також шанованих серед людей двох дочок — Ірину і Світлану.

А, можливо, й тому, що здобутий ще в молоді літа у солдатській шерензі під час служби в армії чіткий ритм життя оберігав, як найдорожчий здобуток свого характеру.

І це тому  Анатолію Корнійовичу Хозію жовтневий вітер з верховіть добрянських лісів  у його ювілейний день народження приносить добрі побажання на слова відомого поета: «Літ до ста рости Вам без старості, рік від року міцніть Вашій бадьорості!».

З роси і води Вам, доброго здоров’я на довгі літа, шановний Анатолію Корнійовичу!

Лісівники Чернігівщини

2012_img524_cr

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства