Денис Землянко – новий директор Добрянського лісгоспу

 

Наказом Державного агентства лісових ресурсів України директором ДП «Добрянське лісове господарство» призначений Денис Землянко, котрий до цього призначення працював головним лісничим.

За традицією 6 травня цього року в актовій залі лісгоспу відбулося представлення нового очільника лісгоспу трудовому колективу і громадськості селища.

Денис Геннадійович Землянко народився у 1985 році в селищі Добрянка в родині лісівників. Після закінчення у 2007 році Аграрного університету за спеціальністю лісове господарство працював інженером з охорони та захисту лісу в Добрянському лісгоспі, лісничим Комарівського лісництва, а з 2011 року – головним лісничим ДП «Добрянське лісове господарство».

Представляючи нового керівника лісгоспу, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко зазначив, що лише віддаючи належне усталеній традиції, він сьогодні представляє нового директора трудовому колективу і громадськості. Адже організаторські здібності, фаховий рівень і суто людські якості Дениса Землянка добре відомі і лісівникам підприємства, і жителям Добрянської територіальної громади. Бо зростав молодший колега, як мовиться, на очах усіх працівників лісгоспу і жителів Добрянки. Саме тут гартувався його цілеспрямований характер, професійні здібності, моральні якості чуйної і наполегливої людини, котра безмежно віддана справі наших лісів і подальшому розвитку галузі.

Начальник ЧОУЛМГ коротко нагадав присутнім також історію лісгоспу, згадав імена його керівників, котрі залишили помітний слід на різних етапах становлення та розвитку підприємства, сердечно подякував цим керівникам за багаторічну сумлінну працю.

Далі очільник лісової галузі області зачитав наказ про призначення Дениса Землянка директором ДП «Добрянське лісове господарство», підписаний головою Державного агентства лісових ресурсів України Юрієм Болоховцем 5 травня цього року і побажав новому директору, трудовому колективу лісгоспу і надалі залишатися флагманом у лісогосподарюванні на благо рідної Чернігівщини.

У представленні також взяв участь народний депутат України Сергій Гривко. Він відзначив вагомий внесок Добрянського лісгоспу не лише в економічний і соціальний розвиток регіону, а також і в політичну його стабільність, бо саме багатьох працівників держпідприємства жителі обрали депутатами рад і територіальних громад усіх рівнів.

Народний депутат висловив упевненість, що з новим очільником лісгоспу здобутки будуть примножені, а внесок в економічний, соціальний і політичний розвиток регіону стане ще вагомішим.

До щирих побажань успіху в лісогосподарюванні та соціально-економічному розвитку території громади на зібранні долучилися також начальник відділу інфраструктури Чернігівської райдержадміністрації  Ольга Манжула, депутат Чернігівської обласної ради Іван Дементьєв та голова Добрянської територіальної громади Світлана Бицько.

Новопризначений директор Добрянського лісгоспу Денис Землянко сердечно подякував усім, хто взяв участь в його представленні на відповідальну посаду, за теплі слова, висловлені на адресу трудового колективу, запевнив, що очолюваний ним колектив лісгоспу і надалі залишатиметься флагманом лісової галузі області, неодмінно примножить здобутки  лісогосподарювання в майбутньому, щоб багатшала і ставала красивішою наша рідна земля.

За інформацією ДП «Добрянське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства