До Дня примирення

Славні визволителі України і Чернігівщини від німецько-фашистських загарбників!

Солдатські вдови, діти, онуки і правнуки полеглих на ратних полях Європи і світу земляків у Другій світовій війні!

Ось і прийшли до нас вікопомні травневі свята зі сльозами на очах – День Перемоги і День примирення. І знову серця і пам’ять ятрить біль величезних втрат, яких зазнали саме українські родини в Другій світовій війні. Уславлена партизанською звитягою Чернігівщина і визвольними рухами західні області України  прагнули єдиного – перемоги над коричневою чумою фашизму і визволення Батьківщини від чужинців.

Минуло 72 роки з того полум’яного сорок п’ятого, коли фашистська Німеччина підписала капітуляцію з представниками антигітлерівської коаліції 8 травня, а з Радянським Союзом – 9 травня. І ці обидва дні однаково дорогі для фронтовиків, бо вони несли і в Європу, і на терени тодішнього СРСР мир.

У фронтових переможних лавах, у партизанських загонах воювало чимало представників лісівничих професій, а ще більше їх відроджували обпалені війною ліси і знищені ворогом лісові господарства.

Вклонімося ж низько світлій пам’яті наших праведників-лісівників, хто не дожив до наших днів і побажаємо вже їхнім дітям, онукам і правнукам мирного неба над усією Україною і найшвидшої перемоги над новим окупантом, що прийшов непроханим у наш Крим і на схід Донбасу!

У День примирення від імені всіх лісівників Чернігівщини бажаю батькам, рідним і близьким воїнів АТО, а також нашим колегам, які брали або беруть участь в антитерористичній операції на Сході України, добра і щастя, жаданої перемоги, повернення під зелені шати рідних лісів!

У День примирення низько вклонімося і ветеранам Великої Вітчизняної війни, які відзначають перемогу 9 травня. Вони ціною величезних кровопролитних втрат принесли її в міста і села Чернігівщини, в зруйновані дощенту лісові господарства області, щоб до ратної слави додати ще й трудову звитягу, піднімаючи з попелу села, міста, рідні ліси. Ми пам’ятаємо Вас усіх поіменно, ветерани, і від імені всього трьохтисячного колективу Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства палко бажаю Вам, шановні ветерани війни, довгих літ і міцного здоров’я, нев’янучої енергії, злагоди в родинах, щастя в онуках і правнуках, звершення сподівань на краще життя!

З Днем примирення, дорогі наші!

Олександр Кириченко, Т. в. о. начальника ЧОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства