Доброго і мудрого пера!

Вітаю працівників засобів масової інформації області та редколегію часопису «Ліси Чернігівщини» і його дописувачів зі святом — Днем журналіста!

Більше десяти років тому наш часопис добрим другом увійшов у колективи лісогосподарських підприємств Сіверського краю. Адже на його сторінках йде мова і про звичайні виробничі будні, і про осяйні, неповторні миті лісівничого життя, і про багатьох хороших людей, відданих обраній справі — служінню зеленому другові.

Вже традицією стали теплі розповіді про ветеранів лісової галузі і про юні клопоти молодої зміни — учнівські лісництва. Популярністю серед читачів користуються кореспонденції, що торкаються тем міжнародних контактів, особливо дружби і обміну досвідом лісівників Чернігівщини та Гомельщини.

Відрадно, що ці та багато інших проблемних  і актуальних для лісівничої галузі тем знаходять своє змістовне висвітлення на шпальтах таких обласних газет як «Чернігівщина: новини і оголошення», «Гарт», районних газет, на телебаченні, в ефірі обласного радіомовлення. Це, безумовно, сприяє розвитку лісівничої галузі Придесення, творчій співпраці журналістів і лісівників, підвищує рівень суспільного значення публікацій про ліс і його дбайливих господарів.

Від усієї душі зичу всім журналістам — газетярам, телевізійникам і працівникам радіо — міцного здоров’я, благополуччя, звершення творчих задумів!

З повагою

Юрій Болоховець,

начальник Чернігівського ОУЛМГ, депутат Чернігівської обласної ради

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства