Доля, лісом повінчана

Напровесні, коли довколишні ліси і гаї, луки й озера наповнюються весняним гомоном і пташиним щебетом, а світ сповнений оновлення і спраги до життя, у сім’ї колгоспників у селі Ставиське Козелецького району 8 березня 1951 року народився Василь Григорович ГАЙДАМАКО – той, чия життєва доля назавжди буде повінчана лісом.

Отож після закінчення школи юнак довго не роздумував –  вступив до Української сільськогосподарської академії, яку закінчив у 1973 році за спеціальністю інженер лісового господарства.

Трудовий шлях розпочав у Добрянському лісгоспі на посаді лісничого Олександрівського лісництва. Тут і гартував свій фаховий і організаторський хист, здобував авторитет серед людей. Тож вже у вересні 1985 року йому довірили високу посаду секретаря парткому Добрянського лісгоспу. Виправдовував довіру колег особистим прикладом, сумлінним ставленням до роботи, принциповістю і вимогливістю.

Тому вже в січні 1991 року обійняв клопітну посаду начальника лісопункту Добрянського держлісгоспу, а у вересні того ж року – посаду інженера-технолога з лісозаготівлі.

Лісова доля обирає наполегливих і завзятих:  вже з  лютого 1997 року  Василь Григорович працює  головним лісничим держлісгоспу. А тим часом добрянські ліси все більше і більше потребували охорони та захисту і Василеві Григоровичу доручили стати провідним інженером з охорони та захисту лісу.

І яку б посаду в своїй лісовій біографії не займав цей шанований і чесний трудівник, завжди до нього горнулися люди, особливо молоді спеціалісти за мудрою порадою, справді батьківським піклуванням.

Він і сім’янин зразковий. Разом з дружиною Ніною Петрівною, теж колишньою працівницею лісгоспу, виростили сина й дочку.

Шановний Василю Григоровичу!

У світлий день Вашого сімдесятиліття прийміть найщиріші привітання з ювілеєм та сердечні побажання козацького здоров’я, злагоди в родині, незгасної енергії для звершення ще багатьох добрих справ!

 

Лісівники Чернігівщини

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства