Допомогли колегам

ГЕРБ_111Так сталося, що внаслідок різних реорганізацій та воєнних дій в лісовій галузі України низка лісогосподарських підприємств на сході і півдні держави, які, до того ж, не мають достатнього ресурсного забезпечення, повністю залишилися без бюджетної підтримки.

А між тим для продовження їхньої виробничої діяльності і нормального функціонування в інтересах розвитку лісової галузі потрібні не малі кошти. Хто ж першим підставить плече колегам у період скрути, як не ми, лісівники?

З метою запобігання згортанню виробничої діяльності у деяких лісових господарствах Луганської і Херсонської областей у трудових колективах держпідприємств Чернігівського ОУЛМГ відбулися збори лісівників, на яких одноголосно вирішили надати колегам на сході і півдні України благодійну допомогу у розмірі  одноденного заробітку кожного працівника державних лісогосподарських підприємств Чернігівщини на рахунки лісогосподарських підприємств Херсонської і Луганської областей.

Крім того, державні лісогосподарські підприємства Чернігівського ОУЛМГ, які мають достатнє ресурсне забезпечення, у свою чергу, теж перерахували можливі для них фінансові ресурси, аби підтримати виробничий потенціал державних лісогосподарських підприємств Херсонського і Луганського ОУЛМГ.

Так, ДП «Городнянське лісове господарство» на адресу ДП «Біловодське лісове і мисливське господарство» Луганського ОУЛМГ перерахувало 70 тисяч гривень, а ДП «Добрянське лісове господарство» на адресу ДП «В.Олександрівське ЛМГ» —  59,2 тисячі гривень. А на адресу ДП «Збруївське лісове господарство» Херсонського ОУЛМГ— 11 тисяч гривень.

Поділилися з колегами зі сходу та півдня України і ДП «Борзнянське лісове господарство», яке підтримало лісівників ДП «В. Олександрівське ЛМГ» Херсонського ОУЛМГ, надіславши на їхній рахунок 29,4 тисячі гривень.

ДП «Корюківське лісове господарство» на цю ж адресу перерахувало 59,4 тисячі гривень, а на адресу ДП «Біловодське ЛМГ» Луганського ОУЛМГ — 91 тисячу гривень.

Не залишилися байдужими до фінансової скрути лісівників сходу і півдня України Ніжинські лісівники: ДП «Ніжинське лісове господарство» перерахувало на адресу ДП «Збруївське лісове  господарство» Херсонського ОУЛМГ 43,8 тисячі гривень, а на адресу ДП «Новоайдарівське ЛМГ» Луганського ОУЛМГ — сто тисяч гривень.

На цю ж адресу ДП «Новгород-Сіверське лісове господарство» теж перерахувало сто тисяч гривень, а на адресу ДП «Збруївське ЛМГ» Херсонського ОУЛМГ — 65,8 тисячі гривень. Сюди ж перерахувало 28,4 тисячі гривень ДП «Прилуцьке лісове господарство».

ДП «Остерське лісове господарство» перерахувало херсонським лісівникам 48,6 тисячі гривень, а луганським у ДП «Сватівське ЛМГ» — 48 тисяч гривень. ДП «Остерське військове лісове господарство» перерахувало в ДП «Біловодське ЛМГ» 11 тисяч гривень, а в «Сватівське ЛМГ» Луганського ОУЛМГ — 4 тисячі гривень.

ДП «Холминське лісове господарство» взяло під надійну фінансову опіку ДП «Новотроїцьке ЛГ» і ДП «Присивашське ДГ» Херсонського ОУЛМГ, а також ДП «Станично-Луганське ДЛМГ Луганського ОУЛМГ, відповідно перерахувавши на їхні рахунки 43,8, 20,2 і 80 тисяч гривень.

ДП «Семенівське лісове господарство» Чернігівського ОУЛМГ луганчанам перерахувало 80 тисяч гривень. А херсонцям  у ДП «Новотроїцьке ЛГ» і ДП «Згур’ївське ЛМГ» відповідно 26,2 і 27,6 тисячі гривень.

ДП «Чернігівське лісове господарство» перерахувало до ДП «Старобільське ЛМГ» Луганського ОУЛМГ 70 тисяч гривень, а до ДП «Присевашське ДГ» Херсонського ОУЛМГ 39,8 тисячі гривень.

А всього від чернігівських лісівників на адресу колег зі сходу і півдня України  відправлено понад мільйон гривень фінансової допомоги.

Наталія Кудласевич,

заступник начальника Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства