Газета в газеті

Черговий номер районної газети «Життя Семенівщини» за 15 квітня цього року вийшов з традиційним на своїх шпальтах додатком «Лісівник Семенівщини», підготовленим ДП «Семенівське лісове господарство», яке очолює справжній фахівець лісової справи Олександра Дудко.

Цього разу газета в газеті опублікувала цілу низку цікавих для всіх передплатників району кореспонденцій. Особливу увагу читачів, безперечно, приверне інформація «Майбутнє лісу в твоїх руках» – про День довкілля, який цього року відбувався під гаслом примноження лісових ресурсів держави, а також кореспонденція «Благородна праця заради майбутніх поколінь». У ній йдеться про те, як юні лісівники разом зі своїми наставниками – працівниками ДП «Семенівське лісове господарство», турбуючись про майбутнє семенівських лісів, засадили молодими саджанцями значні лісові масиви на місцях згарищ і планових рубок.

Зацікавлять читачів і публікації «Лісові дороги», «Весняна пора для лісівників – час копіткої роботи», «Вдосконалення деревопереробки», «Сучасний одяг для лісорубів» та інші.

Друга сторінка газети в газеті приверне увагу читача замальовкою про лісничого Машівського лісництва Сергія Кистерного, якого по праву вважають відповідальним за збереження лісових ресурсів Семенівщини.

Газета закликала жителів району з обачністю поставитися до цьогорічного поповнення лісової фауни – зайченят, лисенят, білченят, інших лісових малят, які щойно з’явилися на світ під шатами семенівського лісу і потребують, як ніхто, людського піклування й обачності. Закликала газета і до обережності з вогнем у лісі, чому, безперечно, сприятиме доукомплектування лісництв засобами пожежогасіння і відеоспостереження. Нові санітарні правила – також до відома і виконання тими, хто опікуватиметься життям і здоров’ям лісу.

Газета в газеті «Лісівник Семенівщини», безумовно і надалі слугуватиме вихованню у своїх читачів бережного ставлення  до зеленої скарбниці району – його лісів.

Михайло Волк, інженер з охорони та захисту лісу ДП «Семенівське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства