Головне – відбудувати знищені під час окупації житла лісівників, затим відродити виробничі потужності, побудувати пожежну станцію європейського рівня

Саме на цьому акцентував увагу лісівників Городнянського лісгоспу начальник Чернігівського ОУЛМГ Сергій Аніщенко, відвідавши лісгосп напередодні Дня Конституції України і в період надання Україні статусу кандидата в члени Євросоюзу. Це спонукало до вимогливого і відповідального спілкування  з лісівниками.

Сергій Аніщенко наголосив:

– Від окупантів чи не найбільше постраждало Городнянське лісництво. Особливо зруйновані оселі працівників, котрі живуть на вулиці Лісовій. Тепер спільними зусиллями ремонтуємо понівечені дахи, вибиті вікна і двері. Є й житло, яке вже не підлягає ремонту. Тому створена при обласному управлінні комісія дійшла висновку, що на цьому ж місці буде збудований новий дім. Повертаючись до мирного життя, маємо спочатку подбати про житло для людей, а тоді вже – про виробництво і виробничі об’єкти.

Комісією також встановлено, що в цьому ж лісгоспі значно пошкоджена столярна майстерня, водонапірна вежа, склад паливно-мастильних матеріалів і особливо дах приміщення, де зберігалися пожежний інвентар і машини. Тому вирішено побудувати сучасну пожежну станцію, яка відповідатиме  європейським стандартам. Такі я бачив у Польщі, в Прибалтійських країнах.

До речі, кошти на це будівництво – 300 тисяч гривень – виділило Товариство лісівників України за ініціативи його голови Юрія Марчука.

Вже розпочато підготовчі роботи: закінчується розробка проектної документації, завозимо будівельні матеріали. Комплектується й бригада будівельників. Відповідальним від Городнянського держлісгоспу за успіх розпочатої справи призначено майстра монтажних та будівельних робіт Віктора Богдана.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства