…І виросте діброва на честь миру в Україні

У Ріпкинському лісництві ДП «Добрянське лісове господарство» 19 квітня відбулася акція «Майбутнє лісу в твоїх руках».

У кварталі № 88 лісництва поблизу рекреаційного пункту «Дякова гора» на місцях торішніх рубок головного користування на чотирьох гектарах висаджено понад 11 тисяч саджанців дубу звичайного. Майбутня діброва вже здобула назву – учасники акції одностайно назвали її дібровою миру, адже найактивнішу участь в її закладанні взяли ті, хто боронив територіальну цілісність нашої держави в зоні антитерористичної операції на Сході України, а також ветерани війни в Афганістані, інші воїни-інтернаціоналісти.

Відкриваючи акцію «Майбутнє лісу в твоїх руках», директор ДП «Добрянське лісове господарство» Іван Горохівський зазначив: «Нехай на місці нашої спільної і дружної роботи лісівників і громадськості виросте справжня   діброва миру, яка стане живим і вічним пам’ятником усім  полеглим землякам на Сході країни, в горах Афганістану і в Другій світовій війні, чергова річниця перемоги в якій відзначається в травні.

Заслужений лісівник України сердечно побажав усім учасникам акції успіхів у праці,  навчанні і мирного неба над рідною землею. До цих побажань приєднався і лісничий Ріпкинського лісництва, голова районного відділення Спілки воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО Олександр Зогий, котрий наголосив, що ці дубки підростатимуть і міцнітимуть разом з юними учасниками акції з учнівського лісництва, яке очолює вчитель біології Добрянської загальноосвітньої середньої школи Галина Шевченко.

До дружної і важливої для всього північного Полісся роботи запросив учасників акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» голова Ріпкинської райдержадміністрації Борис Мелашенко.

В закладанні діброви миру також взяли участь селищний голова Сергій Гарус і депутати Ріпкинської селищної ради.

За інформацією ДП «Добрянське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства