І зазеленіють молоді ліси на радість людям

Як відомо, 1 жовтня на виконання програми Президента України “Зелена країна” стартувала всеукраїнська акція “Створюємо ліси разом”.

От і в один із сонячних жовтневих днів учні та вчителі Задеснянського шкільного лісництва, представники влади та громадськості  підтримали Новгород-Сіверських лісівників і взяли активну участь у виконанні програми Президента України «Зелена країна».

В акції «Створюємо ліси разом» понад тридцять її учасників прибули в 23 квартал Задеснянського лісництва.  На лісовій ділянці закипіла злагоджена робота.  Бо кожен з учасників акції усвідомлював, що головне у таких заходах навіть не кількість засаджених рядків, а якісна праця для створення нового лісу.

Гуртом, з хорошим настроєм всі разом посадили чотири тисячі  сіянців  сосни звичайної на площі 0,7 гектара і отримали неабияке задоволення від колективної праці та усвідомлення того, що вона принесе велику користь для екології нашого Полісся, його активного заліснення.

Новгород-Сіверський лісгосп запрошує жителів територіальних громад, працівників органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування і надалі активно долучатися до озеленення територій шкіл, прибудинкових територій, дитячих садків, створення парків, скверів, алей.

Адже кожне деревце захищатиме здоров’я планети, а для лісів Чернігівщини  особистий внесок кожного із нас – запорука успішного заліснення Сіверського краю.

За інформацією ДП «Новгород-Сіверське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства