Лісівник із діда-прадіда очолив ДП «Остерський військовий лісгосп»

Науковець, лісівник із багаторічним стажем очолив державне лісове господарство. 16 серпня начальник Чернігівського ОУЛМГ Олександр Демченко представив Володимира Брайка в якості нового керівника держпідприємства «Остерський військовий лісгосп».

Володимир Борисович спадковий лісівник. Має повну вищу освіту за спеціальністю «лісове господарство». Володимир Брайко може похвалитися неабиякими здобутками на науковій ниві. Він є кандидатом сільськогосподарських наук за спеціальністю «лісознавство та лісівництво», за плечима має 38 років загального трудового стажу.

Новий директор має строкату трудову біографію: тривалий час він працював в лісовій галузі, був радником голови Чернігівської ОДА, виконував обов’язки голови Чернігівської РДА, очолював «Зеленбуд» Чернігівської міськради, був заступником головного директора-головним інженером КП «Чернігівоблагроліс», є діючим доцентом Чернігівського національного технологічного університету.

Начальник Чернігівського ОУЛМГ Олександр Демченко покладає особливі надії на використання новим директором наукового потенціалу у веденні лісового господарства.

«Не сумніваюсь, що досвід Володимира Брайка буде реалізовано на практиці, – висловив упевненість Олександр Григорович. – Але найголовніше – це згуртований колектив та вирішення виробничих проблем, яких тут за останні два роки накопичилося чимало».

Присутній на офіційному представленні голова Козелецької РДА Володимир Швед, побажав новому керівникові працювати на благо громади та краю.

Микола ТИЩЕНКО, Чернігівське ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства