Лісівники на Чернігівському антикорупційному форумі

Подолати корупцію в Україні, мабуть, найважче. Адже позбутися цієї «ракової пухлини» під силу лише об’єднавшись кожному відповідальному громадянину.

Відверта розмова про таке складне питання «корупція», відкриті питання та відповіді. Так проходив Чернігівський антикорупційний форум 5 липня в обласній державній адміністрації. Попри певну критику, це був справді масштабний захід,  участь у якому взяли ініціатор та модератор голова ОДА Анна Коваленко, голова обласної ради Олена Дмитренко, депутати обласної ради, керівництво органів місцевого самоврядування, очільники профільних силових структур, представники громадськості та засобів масової інформації.

Серед спікерів — представники Національного агентства з питань запобігання корупції та Національного антикорупційного бюро, правоохоронних органів та силових структур місцевого рівня, інших контролюючих установ.

Найперше під час форуму говорили про роль керівника у запобіганні корупції. Очільник Департаменту запобігання та виявлення корупції Національного агентства з питань запобігання корупції Сергій Деркач надав розлогу деталізовану доповідь щодо ролі керівника у запобіганні корупції та можливих ризиків земельної реформи.

«НАЗК це не лише декларації. НАЗК відповідає за роботу всіх державних органів, всіх юридичних осіб. Для боротьби із корупцією важливо будувати політику організацію на дотриманні принципу доброчесності, проведення якісної роботи щодо оцінки корупційних ризиків, прийняття прозорих управлінських рішень. Робота уповноважених осіб з питань запобігання корупції не має нівелюватися, адже їх ефективні дії  сприяють попередженню корупції ще до її виникнення,» – сказав Сергій Деркач.

Запрошений для участі у антикорупційному форумі начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко. Під час свого виступу поінформував учасників заходу про основні пріоритети роботи у антикорупційному напрямку безпосередньо управління та державних лісогосподарських підприємств, зокрема. Звертаючись до присутніх, Сергій Аніщенко зосередив свою увагу на реальних шляхах підвищення прозорості діяльності органу у сфері лісових ресурсів.

На завершення роботи Чернігівського антикорупційного форуму його організатори та спікери відповіли на численні запитання, що надійшли від учасників зібрання.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства