ЛІСІВНИКИ ПРИВІТАЛИ ШКОЛЯРІВ ІЗ ЗАВЕРШЕННЯМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Кожного року працівники державного підприємства  «Прилуцьке лісове господарство» у свято Останнього дзвоника поспішають до  Лісовосорочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на базі якої функціонує Кам’янське учнівське лісництво «Зелений патруль».

Не зрадили традиції і цього річ. Директор підприємства Валентин Сурай та інженер лісових культур Аліна Майборода завітали до навчального закладу, щоб привітати дітей з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки.

Цього року закінчують школу одні з найбільш активних вихованців учнівського лісництва, які були вірними помічниками нашим лісівникам. Це Супруненко Людмила, Каленіченко Владислава та Цюпка Владислава.  Під керівництвом Горбач Тетяни Анатоліївни, яка є керівником шкільного лісництва, вони неодноразово займали призові місця на олімпіадах, екологічних заходах та результативно захищали свої наукові роботи.

За активну участь у діяльності учнівського лісництва випускникам були вручені подяки, грамоти та подарунки.

Бажаємо вихованцям учнівського лісництва та усім учням гарно відпочити на канікулах, вірних друзів, здоров’я і миру, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

 

За інформацією ДП «Прилуцьке лісове господарство»

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства