Лісівники України в цей нелегкий час демонструють єдність, злагодженість і тверду віру в нашу перемогу над ворогом

Саме про це йшлося на нараді в режимі онлайн за участі начальників усіх управлінь лісової галузі країни, яку провів 14 квітня  голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій  Болоховець, перебуваючи на Сумщині з робочою поїздкою.

Він відзначив, що у нього стискається серце від болю після побаченого в зруйнованих містах і селах Сумщини. Гнітюче враження справили і заміновані та спалені нелюдами ліси, змучені, принижені жителі регіону.

Та і в цей нелегкий для країни час в усіх областях, тим не менше, лісівниками успішно ведеться весняна посадка нових лісів, налагоджується робота деревообробних підприємств.

Про ситуацію на Чернігівщині повідомив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко:

– У ніч з 13 на 14 квітня вороги знову обстріляли прикордонні з державою-агресором лісові райони: Сновський, Городнянський та Новгород-Сіверський. І все ж в усіх лісових господарствах продовжується весняна посадка лісів. Вже засаджено 800 гектарів, а це більше половини від запланованого. Налагоджується робота і на деревообробних підприємствах.

Сергій Аніщенко висловив сердечну подяку від імені лісівників Чернігівщини начальникам  управлінь лісової галузі Волинської, Рівненської, Черкаської та Житомирської областей, котрі придбали і передали колегам з Чернігівщини ліки та продовольство для сімей лісівників, котрі найбільше постраждали від ворожих  бойових дій.

Передані колегами ліки лісівники Чернігівщини передали обласній та районним лікарням. Крім того, голова Держлісагентства України Юрій Болоховець передав Чернігівській обласній лікарні бензогенератор Канадського виробництва.

Все це свідчення того, що лісівнича сім’я і в тяжкі часи демонструє єдність, згуртованість і тверду віру в перемогу над ворогом.

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства