«ЛЮДИНА І ЛІС» ОЧИМА ДІТЕЙ

Щороку в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»  державне підприємство «Прилуцьке лісове господарство» проводить конкурс дитячого твору та малюнку на тему «Людина і ліс». Головною метою конкурсу є підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення лісу в житті людини.

Багато робіт представила на цьогорічний конкурс талановита учнівська молодь. Юні любителі природи малювали та прославляли в творах зелені легені нашої планети. Малюнки чарували палітрою кольорів та оригінальністю задуму, дивували глибоким змістом твори. У своїх роботах діти відверто озвучували екологічні проблеми наших лісів, закликали оберігати та примножувати державний лісовий фонд.

Першість у конкурсі на кращій твір виборола учениця 5 класу Івківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Данілішина Оксана. ІІ місце посіла робота Вовк Альони учениці 8 класу Дубовогаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на ІІІ місці – твір  ученика 5 класу Ладанської гімназії Кононенко Артема.

В конкурсі на кращий тематичний малюнок перемогла робота учениці 4 класу Ладанської гімназії Богомолової Мілани. На ІІ місці – робота учениці 4 класу Ладанської гімназії Сердюк Вікторії. Робота ученика 3 класу КЗЗСО І-ІІІ ст. Варвинського ліцею № 1 Телевного Володимира на ІІІ місці.

Всі переможці конкурсу будуть нагороджені грамотами та цінними подарунками.

Бажаємо всім учасникам конкурсу подальших успіхів у навчанні та творчих натхнень.

 

За інформацією ДП «Прилуцьке лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства