Миколі Миколайовичу Пирогу – 50!

У квітучі травневі дні зустрічає свою п’ятдесяту весну заслужений працівник лісового господарства України, начальник відділу мисливського господарства обласного управління лісового та мисливського господарства Микола Миколайович Пиріг.

Лісівники Сіверського краю знають Вас, шановний Миколо Миколайовичу, передусім як чуйну людину, котра володіє добрим талантом згуртовувати довкола невідкладних проблем лісової фауни знаючих фахівців, когорту єгерів, мисливців і справжніх піклувальників мисливських угідь Чернігівщини. Бо, володіючи організаторським хистом, слугуєте для колег яскравим прикладом вірного служіння рідним лісам Придесення, їх красі, примноженню їх зеленого скарбу, як і примноженню фауни і флори для того, щоб і прийдешні покоління  не були обділені нашим спільним всенародним багатством.

Такі чудові якості характеру, ті моральні цінності, котрими володієте, Ви здобували на нелегких ратних і трудових життєвих шляхах – Ваше серце обпалила війна в Афганістані і як воїн-інтернаціоналіст маєте за виявлені мужність і героїзм високі нагороди – медалі «За бойові заслуги», «Воїну-інтернаціоналісту від вдячного афганського народу» та інші.

Повернувшись із далеких доріг на Придесення, Ви вступаєте до Української сільськогосподарської академії, бо у Вашій родині завжди цінували і поліську природу, і працю на землі, і ліси, які підступають до Вашого рідного села Красне, що у Чернігівському районі.

Тож цілком закономірно, що  досвіду випускник столичного вузу набував у рідному Чернігівському районі. На посаді єгеря Ви зарекомендувли себе знаючим спеціалістом. Енергійного, відданого справі висококваліфікованого фахівця з мисливствознавства не могли не помітити в керівництві лісовою галуззю області.  І ось уже тринадцять років Ви в обласному управлінні, нині   керуєте відділом мисливського господарства. Знаємо, наскільки це клопітна і нелегка ділянка роботи! Але завдяки Вашій кипучій енергії, глибокому знанню справи цей відділ по праву вважається одним із кращих за результатами тих досягнень, які здобуті в мисливствознавстві, примноженні та збереженні лісової фауни в усіх лісогосподарських колективах.

 Шановний Миколо Миколайовичу! Від щирого серця зичимо Вам життєдайних сил  на нелегкій лісовій ниві, здоров’я,  сімейного затишку, мирного неба над рідними лісами,  радісних подій і нових звершень у Вашій  натхненній праці!

Лісівники Чернігівщини

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства