На перехресті професійних контактів

З 22 по 27 травня відбувся діловий візит лісівників та підприємців деревообробної галузі Чернігівщини до Німеччини.

Чернігівська делегація, до якої входили головні інженери з ДП «Добрянське лісове господарство» В’ячеслав Киченок, ДП «Ніжинське лісове господарство» Олександр Баргамін та ДП «Городнянське лісове господарство» Олександр Дем’янцев, успішно  завершила п’ятиденний візит до Ганноверу.

Візит розпочався з відвідування найбільшої у світі виставки обладнання, устаткування та інструментів для деревообробної та лісопереробної промисловості LIGNA 2017. Масштаби виставки вражали! Робота по-справжньому «кипіла» на кожному стенді, павільйони були переповнені охочими дізнатися про останні досягнення та новинки галузі.

LIGNA – 2017 стала ідеальним інформаційним джерелом для фахівців галузі лісівництва і деревообробки, бо продемонструвала сучасні тенденції розвитку ринку.

На зустрічі в ТПП міста Ганновер обговорювалися і шляхи співпраці з українськими лісівниками та деревообробниками.  Учасники деленації зустрілися з німецькими компаніями, поспілкувалися з лідерами деревообробного ринку, а також обмінялися інформацією щодо основних тенденцій розвитку галузі.

Поїздка  чернігівських лісівників і деревообробників відкрила нові можливості та технології, і, безумовно, сприятиме тому, щоб отримані  практичні поради німецьких колег  втілити у себе вдома.

Звичайно, попереду ще багато роботи, але чернігівські лісівники та деревообробники сповнені оптимізму й натхнення. А це, як відомо, ключ до успіху.

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства