На Водохреща народився – рідному лісгоспу знадобився

Червоним кетягом калини стукнув у вікно домівки піввіковий ювілей  начальника Олешнянського нижнього складу ДП «Добрянське лісове господарство» Анатолія Дмитровича Шупила.

Знаменно, що ця життєва подія співпала з великим православним святом – Хрещенням Господнім. Адже саме в цей день і всі води рідного краю стають цілющими, оновлюючи силу, гартуючи дух і здоров’я кожного, хто пов’язав свою життєву долю з долею рідної землі.

 А родина Анатолія Дмитровича якраз до таких і належить: батько Дмитро Дмитрович трудився водієм в Добрянському лісгоспі, мати Тетяна Андріївна сумлінно працювала медсестрою в фельдшерсько-акушерському пункті села Олександрівка Ріпкинського району. Від батьків повага земляків і синові передалася – його в рідному лісгоспі всі знають як компетентного очільника одного з важливих підрозділів держлісгоспу, тямущого спеціаліста і чуйну людину. Вже батькові на зміну і два синочки підростають. Одним словом, життя вдалося!

Усі лісівники Добрянського держлісгоспу, а з ними заодно і лісівники Сіверського краю палко і сердечно вітають Вас, Анатолію Дмитровичу, з п’ятдесятиліттям! Щиро зичимо Вам та родині Вашій мирного неба і злагоди, доброго здоров’я і нев’янучої енергії для нових здобутків на благо наших рідних лісів!

Лісівники Чернігівщини

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства