Найдорожче в його житті

Дні летять, літа минають – час рікою пливе… І для нього обидва береги  життєвої ріки – це зелений скарб Сіверського краю –  ліси Придесення. У повсякденних клопотах про примноження їхнього багатства прилинула ластівкою і сорокова весна. Її зустрічає головний інженер Добрянського держлісгоспу В’ячеслав Сергійович Киченок з вагомими здобутками як на очолюваній ним клопітній ділянці інженерно-технічного забезпечення діяльності підприємства, так і в особистому житті. Бо у сім’ї потомственного лісівника підростає троє дітей — син Антон та донечки Поліна і Марія. Можливо, хтось із них теж піде батьковою стежиною… А він лісівник, як мовиться, за велінням долі.

Народився у лісовому селі Тужар, що на Козелеччині, шкільні роки пролетіли ж у Задеріївці на Ріпкинщині серед розкішних соснових борів. Отож батьки схвалили вибір сина, коли він вирішив вступити до Лубенського лісового технікуму.  Закінчив його з відзнакою.

А через кілька років  здібний і допитливий випускник розпочав трудову діяльність з посади майстра на лісозаготівлях  у Чудівському лісництві. Старші колеги відзначали в молодого фахівця відповідальне ставлення до роботи, вимогливість і неабияку працездатність. Без відриву від виробництва В’ячеслав Киченок здобуває вищу освіту в Українському державному лісотехнічному університеті, наполегливо накопичує досвід і відшліфовує професійні навички.

Тривалий час працював В’ячеслав Сергійович начальником Добрянського нижнього складу, майже півроку очолював ДП «Чернігівське лісове господарство», кілька років був заступником начальника Чернігівського ОУЛМГ. А у 2011 році знову повернувся до свого рідного дому — Добрянського держлісгоспу.

Тут і нині трудиться головним інженером підприємства. Всі лісівники Сіверського краю і, звичайно ж, рідного трудового колективу знають і поважають його як здібного організатора і висококваліфікованого спеціаліста. Та найдорожчим скарбом життя В’ячеслав Сергійович вважає свою неминущу любов до лісу, повсякденну турботу про примноження його багатств.

Тож шановному імениннику добрянські лісівники, як і лісівники Чернігівщини, бажають і в прийдешні роки родинного тепла, щастя-злагоди, добра та здоров’я, мирного неба над рідним Придесенням і всією Україною!

 

Микола Тищенко, Чернігівське ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства