Напередодні професійного свята відзначили кращих працівників

У державному підприємстві «Добрянське лісове господарство»  напередодні  Дня працівників лісу відбулися урочистості з відзначенням і вшануванням  кращих  працівників лісогосподарювання.

 На це свято завітала і голова Ріпкинської районної державної адміністрації Людмила Володимирівна Позняк. Щирими словами вона привітала лісівників і  вручила грамоти кращим працівникам держлісгоспу.

Зокрема, вона наголосила:

–  Ліс – це легені планети, а ваша праця якраз і спрямована на збереження та примноження  національного скарбу – лісу. Впевнена, що завдяки вмілому впровадженню в лісове виробництво найсучасніших природоохоронних технологій, залученню цікавих інвестиційних проєктів покращиться екологічний та ресурсний потенціал лісового господарства Ріпкинщини, а з ним – і добробут жителів нашого краю в цілому, –  зазначила Людмила Позняк, побажавши лісівникам міцного здоров’я, родинного щастя та подальших успіхів у справі збереження і примноження лісових багатств нашої держави.

Привітав колектив і директор підприємства, заслужений працівник лісового господарства України Іван Горохівський:

 – Прийміть у цей чудовий осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він, як і всі інші дні, буде для вас наповненим гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. У ці нелегкі для галузі часи діяльність нашого колективу має особливе значення. Бо нині перед лісівниками стоїть низка надважливих завдань: нам належить і надалі збільшувати лісистість Придесення, оберігати екологічну привабливість лісів, продовжувати запроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, використання лісових ресурсів та корисних властивостей лісу. А ще – боротися із самовільними вирубками, пожежами та шкідниками. Дякую всім вам за невтомність і самовідданість у праці, щиро бажаю щастя, добра та достатку. Нехай свято принесе у ваші родини здоров’я і добробут. Хай доля усміхнеться вам щасливими сонячними і теплими днями, а ваші добрі справи відгукнуться в серцях людей повагою і добрими словами.

За високоефективну роботу кращих працівників державного підприємства «Добрянське лісове господарство», їхній особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва, охорону та відтворення лісових і мисливських багатств та з нагоди Дня працівників лісу нагороджено:

Відзнакою Товариства лісівників України «Почесний лісівник України» –

Івана Олексійовича ГОРОХІВСЬКОГО, директора підприємства, заслуженого працівника лісового господарства України.

Почесними  грамотами  районної  державної адміністрації нагороджено:

Григорія Миколайовича ПОЗНЯКА, майстра лісу Ріпкинського лісництва ДП «Добрянське лісове господарство»;

Ігоря Миколайовича ЗАМОРСЬКОГО, кранівника Олешнянського нижнього складу  ДП «Добрянське лісове господарство».

А за підсумками роботи і трудового суперництва у другому кварталі року  кращою визнано роботу  Ріпкинського лісництва і Добрянського автотранспортного цеху, які здобули перше місце. Друге – за Олешнянським лісництвом, третє – за Ново-Яриловицьким.

 

За інформацією ДП «Добрянське лісове господарство»

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства