Не забувають про ветеранів праці

Напередодні новорічних та різдвяних свят на підприємствах Чернігівського ОУЛМГ відбуваються зустрічі з ветеранами праці. Четвертого січня відбулася зустріч у колективі ДП «Добрянське лісове господарство». За словами його директора Івана Горохівського, такі заходи вже стали традиційними  і не лише з ветеранами праці, але і з учасниками АТО.

У актовій залі підприємства зібралося більше двохсот ветеранів праці, руками яких розбудовувалося одне з найпотужніших лісогосподарських підприємств Чернігівщини.

З привітальним словом виступив директор господарства Іван Горохівський, подякувавши ветеранам за багаторічну сумлінну працю, та розповівши про здобутки року минулого та виклики сьогодення.

«Наше підприємство опікується не тільки ветеранами, але і дітьми діючих працівників, – сказав Іван Олексійович. – Минулого літа 57 дітей побували на Азовському морі, на їх оздоровлення було витрачено понад 300 тисяч гривень, а для найменших добрянців нашими зусиллями відремонтовано дитячий садок, на який лісівники витратили понад 600 тисяч гривень».

Для ветеранів – не тільки грошова підтримка, але і низка соціальних пільг. Ветерани праці та учасники АТО отримують від господарства паливні дрова чи відповідну грошову компенсацію.

На завершення заходу директор та голова профспілки підприємства Лариса Іолкіна вручили ветеранам грошову допомогу. У їдальні «Берізка», що належить господарству, ветерани відсвяткували Новорічну зустріч.

За інформацією ДП «Добрянське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства