Незважаючи на війну, весняну лісокультурну кампанію лісівники Чернігівщини провели успішно

У Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства підведено підсумки весняної лісокультурної кампанії.

Практично реалізуючи програму Президента України «Зелена країна» і акцію «Створюємо ліси разом», лісівниками та громадами  Чернігівщини висаджено 10 мільйонів 200 тисяч дерев на площі 1 тисяча 600 гектарів.

Серед лісогосподарських підприємств лідерами  стали ДП «Корюківське лісове господарство» (директор Андрій Лашко, головний лісничий Віталій Скоробагатий) і ДП «Новгород-Сіверське лісове господарство» (директор  Сергій Заєць, головний лісничий Віталій Сідько).

Заступник начальника, головний лісничий Чернігівського ОУЛМГ  Вадим Фесюн  так прокоментував підсумки цьогорічної весняної лісокультурної кампанії:

– Війна, окупація деяких територій, заміновані ліси не завадили нам, поліщукам, ставитися до лісу, як до святині. Бо ж садити ліси, як вважає Голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець, – це твердо вірити в перемогу. А лісівники Чернігівщини в перемогу над агресором вірять твердо. Адже наші ліси – це зелена естафета майбутнім поколінням.

Заступник начальника, головний лісничий обласного управління лісового та мисливського господарства Вадим Фесюн сердечно подякував колегам з військового лісгоспу та комунальних лісогосподарських  підприємств, котрі  активно долучилися до акції «Створюємо ліси разом» і тим самим забезпечили виконання програми Президента України «Зелена країна».

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства