Олександр Демченко: «Я зроблю все, щоб наше господарство стало зразковим…»

22 травня вже вдруге, як директора ДП «Холминське лісове господарство», представили Олександра Демченка колективу лісгоспу заступник начальника ЧОУЛМГ Володимир Єленич та головний спеціаліст управління по роботі з персоналом Сергій Мехед.

 

Представляючи колективу холминських лісівників, Володимир Дмитрович наголосив на тому, що господарство знову отримало ефективного менеджера, який виведе підприємство в лідери.

Головний спеціаліст управління по роботі з персоналом Сергій Мехед зачитавши наказ про призначення, побажав Олександру Григоровичу успіхів в роботі. Сергій Мехед наголосив на тому, що в нелегкі часи для лісової галузі потреба в збереженні кадрів є нагальною, а такі люди як Олександр Демченко є гідним прикладом для наслідування.

Голова Холминської ОТГ Олександр Шевчик покладає великі надії на лісівників, які є одними з найбільших наповнювачів бюджету громади, які дають роботу холминцям і допомагають громаді у вирішенні багатьох питань місцевого характеру.

«З Олександром Григоровичем ми знайомі не перший рік. Знаємо його як активного депутата обласної ради, де він гідно представляє інтереси нашого округу. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю», – сказав Холминський селищний голова.

Перед трудовим колективом виступив й іменинник. Олександр Демченко не приховував своєї радості від повернення в рідний для нього колектив.

«Я зроблю все, щоб наше господарство стало зразковим і працівники отримували гідну зарплату», – пообіцяв директор.

Олександр Демченко подякував колективу Чернігівського ОУЛМГ за дворічну плідну співпрацю та нелегкі виклики сьогодення, які довелося подолати разом.

Нагадаємо, Олександр Демченко пропрацював на посаді начальника Чернігівського ОУЛМГ один рік і 11 місяців. Цей час ознаменувався низкою суспільно важливих викликів, найголовнішим з яких стала концесія. І тільки завдяки згуртованості лісівників всієї України вдалося вберегти ліси в державній власності. По досвід на Чернігівщину приїздили навіть члени Колегії Держлісагентства України.

На посаді начальника  ОУЛМГ Олександр Демченко зарекомендував себе  досвідченим фахівцем лісогосподарювання і вмілим організатором.

Він народився у лісовому селі Лоска на старовинній Новгород-Сіверщині і з дитинства вважав ліс своїм вірним другом. Отож і вибір професії для Олександра був цілком природнім: працювати в лісовій галузі, служити примноженню зеленого скарбу Чернігівщини. І першим впевненим кроком юнака до здійснення мрії став його вступ до Української сільськогосподарської академії. А свою лісову біографію молодий спеціаліст розпочинав на Харківщині – майстром лісу Золочівського лісництва Жовтневого лісгоспу. Досвідчені колеги запримітили ініціативного, наполегливого в роботі випускника столичного вузу, тож невдовзі Олександрові довірили посаду лісничого. І досі Олександр Григорович з теплотою згадує свій харківський лісовий період: незабутні роки професійного становлення, коли на його шляху траплялося немало труднощів, які долав наполегливо, збагачуючись досвідом та вмінням.

Але Придеснянський край, рідна сторона кликали Олександра Демченка до рідного порогу. Він очолив Холминський держлісгосп у 2000-му році: колись правофлангове підприємство в ту пору переживало кризу. Цілодобово віддаючи себе роботі, разом із колективом долали виробничі проблеми. Люди повірили в організаторський хист молодого керівника, мобілізували всі професійні зусилля, щоб домогтися позитивних змін.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства