Півстоліття віддано лісу

Колосок до колоска – урожайне поле, поле до поля – хлібна нива рідної держави. Її гордість і честь, її найголовніше багатство, яке відтворене сонячним кольором на Державному прапорі…

Ось так і в людському житті: рік до року – період зростання і змужніння для сумлінної праці в обраній на все життя професії. А десятиріччя до десятиріччя – професійна доля і славний шлях в трудовій біографії. Саме такий шлях і пройшов помічник лісничичого від лісоруба до лісничого Ново-Боровицького лісництва ДП «Корюківське лісове господарство Михайло Климентійович Аніщенко, котрий сімнадцять років кермував цим лісництвом, а потім передав його своєму учневі Андрію Моцару, що пройшов лісівничий вишкіл саме в Михайла Климентійовича, як, власне, і десятки інших лісівників, котрі нині трудяться в лісівничій галузі не лише в області, а й по всій Україні.

Та найбільша гордість ветерана в тому, що палку любов до лісу, високопрофесійні навички і хист передав синові Сергію. Нині Сергій Михайлович Аніщенко очолює ДП «Городнянське лісове господарство» – одне з найбільших в Чернігівському ОУЛМГ. А ще його гордість – троє онучат-козаків, найменшому з котрих, Костикові, лише три місяці. Хтозна, можливо, саме йому й випаде продовжувати згодом дідусеву праведну трудову стезю в новоборовицьких лісах. А старійшина цілої лісівничої династії в оці червневі дні відзначає півстоліття на лісовій ниві рідного краю.

У зв’язку з півстоліттям на лісовому посту Михайла Аніщенка відбулося урочисте вшанування ветерана. Від імені трудового колективу ДП «Корюківське лісове господарство» тимчасово виконуючий обов’язки його директора Віталій Скоробагатий вручив наставникові іменний годинник.

Грамоту від голови Держагентства лісових ресурсів України вручив ветеранові тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Кириченко. Присутні на урочистостях з цієї нагоди тепло привітали колегу.

Микола Тищенко, Чернігівське ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства