Покликання на все життя

Ліс — його стихія і нев’януча любов.

З молодих ранніх літ він усвідомлював, що його життєва доля, його покликання на все життя тугим перевеслом будуть пов’язані з цим зеленим велетом, з цією невичерпною скарбницею рідного Сіверського краю.

І ось тут, під шатами незрівнянної краси корюківських лісів, прославлених на всю Україну ратною і трудовою доблестю земляків, юнача мрія здобула дужі крила для всього подальшого життя.

Після успішного завершення навчання в Національному аграрному університеті здобув фах інженера лісового господарства і прийшов працювати майстром лісу  в Андрониківське лісництво Корюківського лісгоспу.

Старші колеги помітили організаторський хист молодого спеціаліста і невдовзі Олександра Олексійовича Кириченка було призначено на посаду інженера з маркетингу того ж таки Корюківського держлісгоспу, а згодом — і головним інженером цього клопітного, багатопрофільного лісового господарства.

Новими гранями засяяв перед лісівниками всієї області непересічний талант високоосвіченого, вдумливого, ініціативного творчого фахівця лісової справи, в котру він безвідмовно вкладає усю душу, кипучу енергію і набутий досвід.

Так і летять літа в повсякденних турботах про ліс і відданих йому людей, до котрих Олександр Олексійович завжди ставиться з чуйністю і турботою, бо життєвим кредо керівника стали людяність і вірність своєму обов’язку, успішне виконання якого, безумовно, залежить і від тих, хто трудиться поруч, від злагоджених зусиль усього трьохтисячного колективу чернігівських лісівників.

Донедавна заступник начальника, головний інженер, а нині на посаді т.в.о. начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Олексійович Кириченко, зустрічає свій сорокарічний ювілей у розквіті свого організаторського хисту і здобутків на благо рідних чернігівських лісів і тих, хто з гарячими серцями опікується ними щодня, від року до року і завжди.

Отож у день Вашого сорокалітнього ювілею, шановний Олександре Олексійовичу, прийміть найсердечніше привітання з Вашим Днем народження і палкі побажання добра, щастя, злагоди в родині, нев’янучої енергії і квітучого здоров’я на довгі-довгі роки!

Ваші колеги чернігівські лісівники

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства