Попереду – складна, відповідальна робота

Відбулося засідання Президії обласного комітету профспілки працівників лісового господарства Чернігівщини. Відкрила засідання головуюча на ньому Наталія Кудласевич. Вона запросила членів Президії обкому профспілки до конструктивної роботи.

На засіданні обговорювалися питання щодо плану роботи обласного комітету профспілки на друге півріччя 2017 року. Першочерговим завданням у цьому плані є оздоровлення членів профспілки та їхніх дітей у літній період, а також посилення роботи первинних профспілкових організацій щодо виконання умов колективних договорів, проведення міжнародних спортивних змагань  між командами Чернігівської та Гомельської областей.

Розглядалося також питання роботи профспілкових організацій у зв’язку з введенням у дію змін до Податкового кодексу України та виконання умов затвердженого Статуту.

Президія звернула увагу на необхідність беззаперечного дотримання законодавчих та статутних норм усіма профспілковими організаціями, а також на посилення контролю щодо  своєчасного внесення змін до раніше укладених колективних договорів. Підкреслювалося на засіданні Президії, що робота первинних профспілкових організацій постійно повинна бути спрямована на організацію роботи з охорони праці та забезпечення безпечних і нешкідливих умов праці.

Заслухавши та обговоривши інформацію голови, Президія обкому профспілки працівників лісового господарства своєю постановою затвердила план роботи обласного комітету профспілки на друге півріччя 2017 року, зобов’язала голів первинних профспілкових організацій ознайомитися зі змінами в законодавстві, що стосуються неприбуткових установ та дотримуватися цих змін під час виконання статутної діяльності, а також контролювати виконання затверджених кошторисів чітко за цільовим призначенням. Голови  первинних профспілкових організацій відповідно до постанови Президії покликані проконтролювати внесення змін до раніше укладених колдоговорів, посилити контроль на підприємствах за організацією роботи з охорони праці та забезпечувати створення безпечних і нешкідливих умов праці.

У роботі Президії обкому профспілки працівників лісового господарства Чернігівщини взяв участь голова ЦК профспілки працівників лісового господарства України Степан Кривов’язий. Він вручив запрошеному на засідання Президії колишньому голові обкому профспілки працівників лісового господарства Йосипу Райчинцю Подяку від Федерації профспілок України. А кращим головам первинних профспілкових організацій грамоти від ЦК профспілки працівників лісового господарства України.

Підсумовуючи засідання Президії обласного комітету профспілки, член ЦК профспілки лісового господарства України Степан Кривов’язий наголосив, що попереду у всіх профспілкових організацій лісового господарства України – складна і відповідальна робота, з якою профспілки покликані справитися, гідно захищаючи права членів профспілок, котрі працюють у лісовому господарстві України.

Микола Тищенко, Чернігівське ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства