Працювали на славу лісу

Завжди гарним подарунком є проведення щорічної Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», ініційованої Державним агентством лісових ресурсів України та Товариством лісівників України.

Вже традиційно організатором акції став Прилуцький держлісгосп. Директор підприємства Андрій Данько, напередодні зазначив, що мета цієї акції не лише посадити якомога більше дерев, а й привернути увагу громадськості до проблем збереження та відтворення лісів, виховати у підростаючого покоління шанобливе ставлення до природи, підвищити довіру суспільства до діяльності лісового господарства. Тому заздалегідь сплановані заходи, із залученням дітей, учнівської молоді, представників державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, відбуватимуться в усіх лісництвах підприємства.

Садіння лісу в межах акції, це завжди свято, адже до посадки долучаються люди, які не причетні до професії лісівника, але прагнуть поспілкуватися з природою та зробити свій внесок у примноження зелених скарбів. Напевне тому, з кожним роком, все більше бажаючих приєднатися до таких заходів.

21 березня до акції долучилися відповідальні працівники райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради на чолі з головою районної ради Василем Маликом, заступником голови районної ради Наталією Єгоровою, працівники держлісгоспу та учнівський колектив Лісовосорочинської ЗОШ. Лісівники разом з усіма запрошеними посадили в Кам’янському лісництві на площі 2 га близько 10 тис. шт. сіянців сосни кримської.

І діти, і дорослі дружно працювали на славу лісу, який стане живим посиланням майбутнім поколінням.

Лісові культури будуть рости і через роки радувати своєю величчю та красою, а кожен учасник, напевне, назавжди запам’ятає день, коли зробив особистий внесок в озеленення рідного краю.

Адміністрація лісгоспу висловлює щиру подяку всім, хто приєднався до посадки лісу в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» та сподівається, що з кожним роком, бажаючих зробити таку гарну справу, ставатиме більше.

Аліна Майборода, інженер з лісовідновлення ДП «Прилуцьке лісове господарство»

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства