Представники Чернігівського ОУЛМГ взяли участь у міжнародній конференції

З 13 по 15 травня відбулась І міжнародна конференція «Безпека та гігієна праці в лісовому господарстві: проблеми та перспективи впровадження управління ризиками на підприємстві».

У конференції взяли участь 10 представників Чернігівського ОУЛМГ та підприємств, що ним координуються.

Відкрив конференцію заступник голови Держлісагентства Бондар В.Н., який наголосив на важливості впровадження на лісогосподарських підприємствах ризикоорієнтованих підходів в охороні праці. Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега акцентував увагу на важливості проведення конференцій та ознайомив учасників з деякими аспектами концепції реформування системи управління охороною праці.

З міжнародними та європейськими галузевими стандартами з безпеки та гігієни праці в лісовому господарстві і методиками управління професійними ризиками в рамках законодавства ЄС та міжнародних трудових норм учасників ознайомив менеджер проекту Міжнародної організації праці Антоніу Сантуш.

Цікавим та насиченим був проведений практикум з оцінки управління ризиками, де учасникам конференції провідні експерти і фахівці в галузі охорони праці провели майстер-клас з таких питань:

  1. Особливості розробки і впровадження системи управління гігієною та безпекою праці та керування ризиками на основі вимог нового стандарту ISO 45001:2018.
  2. Методи оцінки та керування ризиками під час виконання лісосічних, вантажно-розвантажувальних та деревообробних робіт. Розробка заходів контролю виробничих ризиків.
  3. Досвід і практика впровадження керування ризиками з БГП та його застосування на підприємствах України.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства