Привітання начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександра Демченка з Днем Незалежності України

Дорогі земляки, колеги, друзі!

Прийміть щирі вітання з найбільшим національним святом – Днем незалежності України!

Проголошення 27 років тому Акту незалежності України навіки увійшло золотою сторінкою в історію Української держави як початок нової епохи в житті нашого народу, законодавчо закріпило його вікові демократичні прагнення до свободи і національного культурного підйому.

Минулі роки були для нашої країни непростими. Молода держава переживала політичні та економічні кризи. Але головне – незалежна Україна все ж вистояла на карті світу. Вистояла саме завдяки вам – простим українцям, які повірили в свою державу. Українцям, які, незважаючи на тернистий шлях, своєю копіткою працею на лісівничій ниві будують сильну і процвітаючу Україну.

Вітаю вас із Днем Незалежності України і бажаю вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди і благополуччя. Нехай кожен день вашого життя буде наповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України. Нехай прагнення до кращого майбутнього надихає вас на нові звершення і на нові добрі починання.

Олександр Демченко,

начальник Чернігівського ОУЛМГ,

депутат Чернігівської обласної ради

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства