Привітання Олександра Демченка з Новим 2018 Роком

Дорогі колеги, ветерани лісового господарства
і юні вихованці учнівських лісництв, шановні земляки!

Завершує свою ходу, відходить в історію рік 2017-ий і на порозі наших домівок, всієї України, рідного Сіверянського краю постає у своїй величі рік новий – 2018-ий, а з ним разом – світле свято Різдва Христового.

Сердечно вітаю тритисячний колектив трудівників лісової ниви Чернігівщини з Новим роком і Різдвом Христовим! Палко зичу кожному з вас, вашим родинам, а також сивочолим ветеранам лісівничої галузі, юним ентузіастам учнівських лісництв, усім землякам Придесення, щоб 2018-ий став роком звершень усіх наших надій і помислів! А головне – щоб усім нам у доброму здоров’ї, з життєстверджуючою енергією, в родинній злагоді і під мирним небом попрацювати звитяжно в прийдешньому році на благо лісів, Чернігівщини і України!

Нелегким видався рік минулий, тим дорожчими та вагомішими бачаться з його вершини здобутки вашої сумлінної праці, дорогі колеги. Адже завдяки творчому пошуку, професійному хисту, організаторській кмітливості державні підприємства управління і їхні структурні підрозділи домоглися виконання всіх планових завдань. Від лісівничої галузі забезпечено надходження багатомільйонних відрахувань до Державного і місцевих бюджетів та Пенсійного фонду, дієва допомога захисникам територіальної цілісності Вітчизни, успішна реалізація соціальних програм, стрижнем яких є турбота про людину, її робоче місце і гідний заробіток.

Відрадно, що повсюдне схвалення жителів Сіверянського краю отримала і принципова позиція лісівників у їхньому баченні подальшого розвитку галузі для збереження зеленого скарбу Чернігівщини прийдешнім поколінням, а також наш орієнтир на європейські стандарти лісокористування. Одним словом, дорогі колеги, хоча певні здобутки року минулого і очевидні, але в Новому році слід зробити значно енергійніші кроки вперед, аби домогтися ще вищих і вагоміших результатів. І я твердо вірю – лісівникам Чернігівщини це під силу!

Добра всім і великого щастя, дорогі колеги і друзі!
Хай те, що поставили за мету, обов’язково здійсниться!

Олександр ДЕМЧЕНКО,
начальник Чернігівського обласного управління
лісового та мисливського господарства, депутат Чернігівської обласної ради

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства