Сердечна подяка лісівникам

DSC_0035

Вона надійшла на адресу обласного управління лісового та мисливського господарства від Семенівської районної ради за підписом її голови В.Малковича.

У листі, зокрема, говориться про високу соціальну  відповідальність та вагомий внесок у розвиток району державного підприємства  «Семенівське лісове господарство».

Керівник районної громади наголошує, що директор підприємства О.В. Дудко бере активну участь у житті району, користується повагою і авторитетом серед його жителів. Про це свідчить те, що О.В. Дудко вже вчетверте обирають депутатом Семенівської районної ради. Глибоко усвідомлюючи ситуацію з нестачею коштів у місцевих бюджетах, очолюване ним підприємство постійно надає допомогу, забезпечуючи загальноосвітні та дошкільні заклади району паливом і необхідними пиломатеріалами.

Підприємство надавало допомогу у ремонті підлоги спортивної зали ЗОШ №1,  проведенні часткової заміни підлоги  у  приміщеннях гімназії №2, в озелененні і благоустрої населених пунктів району.

Голова районної ради також відзначає, що за сприяння лісгоспу створені належні умови для роботи дитячо-юнацької спортивної школи, а саме проведено ремонти підлоги спортивного залу та  котельні.

А жителі Орликівської територальної громади вдячні лісгоспу за регулярне підвезення її жителів до районного центру. Так само і учасники АТО дякують лісівникам за капітальний ремонт покрівлі їхнього будинку ветеранів.

Крім подяки лісівникам, голова районної ради у висловив у листі і сподівання на подальшу плідну співпрацю і взаєморозуміння.

Микола Тищенко,

Чернігівське ОУЛМГ

PICT9315PICT5347

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства