Шановні ветерани та колеги, дорогі земляки!

Прийміть щирі вітання з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги!

74 роки відділяють нас від того дня, коли наші діди разом з усім світом раділи Перемозі. Цей день завжди викликає почуття радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас, він уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих доль, нездійсненних мрій і задумів.

Наше покоління вдячне за можливість жити у мирі і злагоді. Ми по-справжньому пишаємось народами усіх країн, які, незважаючи на різні політичні та релігійні погляди, об’єдналися і знищили нацизм у Європі. Тоді, понад сімдесят років тому, ми довели, що тільки в єдності при відстоюванні спільних інтересів можна перемогти найсильнішого ворога та досягти будь-якої мети.

Наш земний уклін усім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни. Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг воїнів-захисників житиме!

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!

 

Олександр Демченко, начальник Чернігівського ОУЛМГ, депутат Чернігівської обласної ради

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства