ЩЕ ОДИН ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ВІД КОЛЕГ-ЛІСІВНИКІВ ПРИБУВ НА ЧЕРНІГІВЩИНУ

В цей лихий, тяжкий для всієї України час, коли знавіснілий російський агресор вбиває людей, знищує найбільш соціально вразливі і необхідні для їхнього життя об’єкти, ще ціннішими стають згуртованість, єдність, доброчинність вірних друзів і колег. Тим самим вони підтверджують безсмертну заповідь  Господню возлюбити ближнього як самого себе.

Ось і в ці передвеликодні дні лісівники з Волинської, Львівської та Кіровоградської областей передали колегам з Чернігівщини ще один гуманітарний вантаж. А це понад три тонни ліків, дитячого харчування, засобів гігієни. Лісівники ж Чернігівщини поділилися  цим дорогоцінним у цей трагічний час вантажем з дитячими закладами, лікарнями області та мешканцями будинків для престарілих.

Нелегко було водіям з ДП «Чернігівське лісове господарство» Дмитру Горілому, Олександрові та Андрієві Авраменкам долати нелегкий шлях до місця призначення. Але вони мужньо виконали це важливе доручення.

Приймаючи цей вантаж, заступник начальника, головний лісничий Чернігівського ОУЛМГ Вадим Фесюн  щиро подякував колегам, котрі, як і весь український народ об’єдналися у спільному протистоянні ненависному ворогу. Він зазначив, що зло неодмінно буде покаране і перемога Збройних сил України завдяки мужності кожного її захисника, єдності українського народу обов’язково прийде на нашу прекрасну землю.

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства