Щедрий серпень Наталії Силки

Один із найдорожчих скарбів Полісся, його ліси, охороняють і примножують люди різних лісівничих професій, різного віку і життєвих доль. Але тугим перевеслом єднає цих людей спільна риса – палка і вірна любов до лісу, його надійного майбутнього в наступних поколіннях українців.

До спільноти вірних, люблячих  синів і дочок зеленого скарбу Полісся належить і головний спеціаліст-аудитор Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Олексіївна Силка.

Щедрий серпень червоною горобиною вишив святковий рушник до дня народження цієї чарівної жінки! Бо знаменує він п’ятдесят п’ять років її віку, понад тридцять літ з яких віддані лісовій справі.

Щедрий ужинок з лісової ниви має Наталія Олексіївна!Про це  й свідчать нагороди за сумлінну працю — нагрудний знак «Відмінник лісового господарства України», Почесна грамота Державного агентства лісових ресурсів України, нагрудні знаки «За 10 та 20 років бездоганної служби в Державній лісовій охороні» та багато інших.

Пішла Наталія Олексіївна в трудове життя з привітного села Стольне Менського району. Після закінчення в 1988 році Української сільськогосподарської академії за спеціальністю інженер лісового господарства сумлінно та високопрофесійно виконує відповідальний обов’язок головного спеціаліста-аудитора Чернігівського ОУЛМГ. Всі ці роки користується заслуженою повагою і авторитетом всього колективу лісівників Сіверського краю.

З роси і води Вам, доброго здоров’я, щастя, родинного затишкуна довгі літа, дорога Наталіє Олексіївно!

Лісівники Чернігівщини

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства