Спортивне свято лісівників Сіверського краю

Таким святом минулої п’ятниці, 20 липня, стала Спартакіада працівників  державних підприємств Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, яка відбувалася над Десною на базі Чернігівської спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву. На Спартакіаду прибули команди спортсменів, які представляли всі 12 держлісгоспів Чернігівщини, а також їхні уболівальники на чолі з директорами  лісогосподарських підприємств області.

Після реєстрації та проведення жеребкування команд з видів спорту, а також засідання головної суддівської колегії відбувся урочистий парад-відкриття Спартакіади. З вітальним словом до спортсменів – учасників Спартакіади звернувся начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Демченко.

Він, зокрема, наголосив, що цьогорічна Спартакіада лісівників-спортсменів важлива і святкова тому, що вона стане відбірковою для спортсменів і команд перед  XVII Міжнародною спартакіадою лісівників, яка відбудеться у наших добрих сусідів і колег – у білоруському Гомелі. Отож сьогодні виявимо найсильніших, котрі гідно представлять лісову галузь Чернігівщини на Міжнародній спартакіаді і повернуться додому обов’язково з перемогою.

Олександр Демченко побажав спортсменам успішних стартів і переможних фінішів у кожному з видів змагань.

І залунав над Десною запальний перебіг спортивного дійства! Емоції супроводжували кожний вид спортивного суперництва і в самих командах, і в їхніх уболівальників.

Команди лісгоспів змагалися у восьми видах спорту, а саме: з волейболу,  міні-футболу, настільного тенісу, стрільби з пневматичної гвинтівки, шашок ну і, звичайно, з таких традиційно лісівничих як розпилювання колоди, метання сокири і перетягування канату.

За результатами спортивного суперництва поміж командами держлісгоспів суддівська колегія визначила лідером команду Семенівського держлісгоспу. Друге місце вибороли спортсмени- лісівники Борзнянського держлісгоспу. Третє місце Спартакіади – за командою Корюківського держлісгоспу.

Нагороди переможцям і кращим спортсменам вручали начальник Чернігівського ОУЛМГ Олександр Демченко, його заступник Олександр Жук та голова обкому профспілки працівників лісового господарства Наталія Кудласевич.

Тепло вітали переможців, усіх учасників Спартакіади директори всіх 12 держлісгоспів області та голови профспілкових комітетів лісгоспів.

На завершення спортивного дійства над Десною команди-переможниці сфотографувалися на згадку з іншими учасниками Спартакіади, щоб якнайдовше зберегти в колективах атмосферу товариськості і взаємодопомоги на щедрих лісових нивах Придесення.

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства