Супруну Михайлу Петровичу – 65!

Шановний Михайле Петровичу!

Сердечно вітаємо Вас з визначною датою, прекрасним ювілеєм – 65-річчям!

Мудра доля невипадково обрала весну, щоб Ви порадували світ своїм народженням у цю чудову пору. Природа посміхається теплу і сонцю, а лісівники продовжують споконвічну традицію – висаджують дерева, примножуючи зелене багатство Вітчизни. Доля, як турботлива мати, вивела Вас на ту  дорогу  життя,  якою Ви пройшли гідно і чесно, створюючи молоді ліси для нинішнього і прийдешніх поколінь.

Дорогий Михайле Петровичу! В народі кажуть, що ті з нас, хто обрав професію служити лісам – люди відповідальні і неординарні. Білоруські ліси з дитячих років підкорили Вашу душу своєю величчю і чарівною красою. Тож природними були Ваші подальші кроки: навчання в Полоцькому лісовому технікумі та Білоруському державному технологічному інституті. Було присвячено лісу і професійне зростання – помічником лісничого Крюківського лісництва Домановицького лісгоспу, директором Хойнікського лісгоспу, генеральним директором Гомельського лісогосподарського об’єднання, яке вважається одним із провідних в Республіці Білорусь.

 Скільки на Вашому життєвому шляху було перешкод, та Ви мужньо долали їх – були молодим і енергійним керівником лісогосподарського підприємства, коли Хойнікські ліси опинилися під «чорним крилом Чорнобиля». Саме тоді гартувалася сталь Вашого характеру і вдосконалювався професіоналізм.
Чернігівські лісівники добре знають, якою нелегкою, складною і напруженою буває наша повсякденна робота. Тому й цінують таких людей, як Ви – справжніх майстрів своєї справи.

Поміж чернігівськими та гомельськими лісівниками завжди добросусідські стосунки, адже і наші ліси – теж сусіди. І коли у важкі 90-ті роки багато що руйнувалося, Ви стали одним із тих керівників, хто не дозволив роз’єднати мости дружби і співпраці поміж колегами двох братніх держав.

Всіх нас, чернігівських і гомельських лісівників, радують зустрічі на Міжнародній спартакіаді «Слов’янське братство», яка нещодавно відзначила 15-річний ювілей. Ми постійно обмінюємося досвідом та науковими досягненнями і завжди раді бачити Вас і всіх білоруських лісівників на гостинній українській землі!

 Шановний Михайле Петровичу! Вам, нашому вірному другові, колезі, заслуженому лісівнику Білорусі, ми бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя і щастя!


З повагою,

 лісівники Чернігівщини

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства