У Борзнянському держлісгоспі – новий директор

Наказом Державного агентства лісових ресурсів України на посаду директора державного підприємства «Борзнянське лісове господарство» призначено за контрактом Лашка Андрія Володимировича, який успішно пройшов спеціальну антикорупційну перевірку, рекомендований Чернігівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, за погодженням з райдержадміністрацією.

Андрій Лашко родом з уславленої лісами Корюківщини, після закінчення Чугуєво-Бобчанського лісового технікуму трудовий шлях почав майстром з лісозаготівель Гутянського лісництва ДП «Холминський лісгосп». Після закінчення Харківського національного аграрного університету здобув кваліфікацію інженера лісового господарства і працював помічником лісничого, а згодом і лісничим Понорницького лісництва ДП «Холминський лісгосп».

Організаторські й професійні здібності вдосконалював на посаді головного лісничого та головного інженера Чернігівського військового лісгоспу.

З травня нинішнього року і до призначення директором ДП «Борзнянське лісове господарство» Андрій Лашко очолював інженерну службу цього ж лісгоспу.

Представляючи нового директора трудовому колективу і представникам громадськості району, заступник начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук наголосив, що перебуваючи на посаді головного інженера Борзнянського держлісгоспу, Андрій Володимирович за порівняно короткий час зарекомендував себе вмілим організатором і фахівцем своєї справи, доклавши чимало зусиль, щоб значно зріс рівень реалізації продукції лісгоспу. А це найперша передумова для того, щоб зріс і рівень заробітної плати в колективі, поліпшилися умови та продуктивність праці держлісгоспу, що, безумовно, слугуватиме і підвищенню рівня лісогосподарювання загалом.

Голова Борзнянської райдержадміністрації Віра Проскура на представленні нового директора висловила впевненість, що новий керівник держлісгоспу зуміє створити в колективі атмосферу діловитості й ініціативи, щоб ефективно задіяти резерви виробництва, а, отже, отримати від лісогосподарювання більшу віддачу, і завдяки цьому вагомішими стануть надходження від держпідприємства до місцевого бюджету, будуть збережені робочі місця для населення району, відчутнішою стане й допомога соціальній сфері.

На завершення представлення виступив і новопризначений директор ДП «Борзнянське лісове господарство» Андрій Лашко. Він наголосив, що знає, як росте ліс, і йому відомі найгостріші його проблеми, в успішному вирішенні яких він, безумовно, розраховує на підтримку колективу, його довіру і допомогу, як, власне, і на допомогу громадськості й керівництва району.

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства