У конкурсі на головного лісівника Чернігівщини переміг Олександр Демченко

12 травня у Державному агентстві лісових ресурсів відбувся конкурс на зайняття вакантної посади начальника Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Заявки на другий тур конкурсу подали дев’ять кандидатів, а переміг Олександр Демченко. До цього він обіймав посаду директора ДП «Холминське лісове господарство». Другим за результатом був його колега – директор ДП «Ніжинське лісове господарство» Юрій Болоховець.

Відміннику лісового господарства України, директору Холминського держлісгоспу Олександру Демченку 19 червня 2017 року виповниться 52 роки. Серед чернігівських лісівників Олександр Григорович має незаперечний авторитет як висококваліфікований фахівець, і відповідальний керівник.

Він народився у лісовому селі Лоска на старовинній Новгород-Сіверщині і з дитинства вважав ліс своїм вірним другом. Отож і вибір професії для Олександра був цілком природнім: працювати в лісовій галузі, служити примноженню зеленого скарбу Чернігівщини. І першим впевненим кроком юнака до здійснення мрії став його вступ до Української сільськогосподарської академії. А свою лісову біографію молодий спеціаліст розпочинав на Харківщині – майстром лісу Золочівського лісництва Жовтневого лісгоспу. Досвідчені колеги запримітили ініціативного, наполегливого в роботі випускника столичного вузу, тож невдовзі Олександрові довірили посаду лісничого. І досі Олександр Григорович з теплотою згадує свій харківський лісовий період: незабутні роки професійного становлення, коли на його шляху траплялося немало труднощів, які долав наполегливо, збагачуючись досвідом та вмінням.

Але Придеснянський край, рідна сторона кликали Олександра Демченка до рідного порогу. Він очолив Холминський держлісгосп у 2000-му році: колись правофлангове підприємство в ту пору переживало кризу. Цілодобово віддаючи себе роботі, разом із колективом долали виробничі проблеми. Люди повірили в організаторський хист молодого керівника, мобілізували всі професійні зусилля, щоб домогтися позитивних змін.

І нині Холминський держлісгосп, яким 17 років керує Олександр Демченко, – одне з кращих підприємств у лісовій галузі Чернігівщини. А головна роль у високих досягненнях трудового колективу належить директору, котрий має високий авторитет у колег, жителів району і області, які на минулих виборах обрали його депутатом обласної ради.

Отож переконлива перемога Олександра Демченка на конкурсі на посаду начальника обласного управління лісового та мисливського господарства закономірна і логічна.

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства