У корюківських лісівників новий керівник

15 серпня 2017 року начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Демченко представив колективу ДП «Корюківське лісове господарство» нового керівника. Ним став Володимир Никончук, який до цього працював на посаді головного інженера державного спеціалізованого держпідприємства «Північна Пуща». Володимира Івановича добре знають на Чернігівщині. Тривалий час він працював на керівних посадах в лісовій галузі краю.

Разом із головним лісівником Чернігівщини нового керівника Корюківського лісового господарства представили голова Корюківської райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, міський голова Корюківки Ратан Ахмедов та помічник народного депутата України Анатолія Євлахова Владислав Мозговий.

Олександр Демченко привітав нового директора з призначенням і побажав колективу, щоб здобутки підприємства з цим призначенням примножувались.

«Маю надію, що з приходом нового керівника підприємство запрацює з ще більшими потугами, – зазначив Олександр Григорович. – Володимир Никончук є професіоналом своєї справи».

Володимир Іванович Никончук є корінним поліщуком, уродженцем села Листвин Овруцького району Житомирщини. Має вищу спеціалізовану освіту – у 1982 році закінчив Українську ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарську академію за спеціальністю «Лісове господарство» та здобув кваліфікацію інженера лісового господарства. Володимир Іванович працював на керівних посадах в галузі лісового господарства. З 2015 року і до свого призначення він працював на посаді головного інженера ДСП «Північна Пуща». Згідно з наказом Державного агенства лісових ресурсів України №274-к від 10.08.2017 року призначений на посаду директора державного підприємства «Корюківське лісове господарство».

Голова Корюківської райдержадміністрації Олексій Мірошниченко висловив надію на те, що лісова галузь і надалі надаватиме значної уваги соціальній складовій.

«Корюківщина – це лісовий край, який має найбільшу лісистість в області, – зазначив Олексій Володимирович. – Корюківське лісове господарство є соціально відповідальним і бюджетоутворюючим підприємством».

Присутні на представленні поважні гості побажали новопризначеному директору наснаги в роботі, процвітання підприємству, злагоди, взаєморозуміння і взаємоповаги.

У свою чергу Володимир Никончук подякував за виявлену до нього довіру і зауважив: «У мене є певні бачення з розвитку підприємства і я маю за мету розкрити його потенціал».

Після представлення на підприємстві провели виробничу нараду.

 

Микола ТИЩЕНКО, Чернігівське ОУЛМГ

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства