У Ніжинському лісгоспі – новий директор 

21 серпня колективу ДП «Ніжинське лісове господарство» представили нового керівника – ним став Володимир Костирко, який працював на цьому ж підприємстві головним лісничим. Заступник начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук зачитав наказ Держлісагентства і привітав нового директора з призначенням, наголосивши: добре, що керівником став свій фахівець, який вісім років сумлінно пропрацював головним лісничим Ніжинського лісгоспу. Це господарство – знане не лише на Чернігівщині, а й у всій Європі, дякуючи своїй високоякісній продукції, яку випускає Мринський паркетний цех. Тож потрібно зберегти й розвинути ці напрацювання.

На представленні були також присутні голова Ніжинської РДА Григорій Ковтун, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун та міський голова Анатолій Лінник, які відзначили, що ніжинські лісівники активно наповнюють бюджет району, дають робочі місця, особливо в сільській місцевості. Від імені колективу лісгоспу нового директора привітала голова профспілки Юлія Стрілець.

Володимир Володимирович Костирко народився 22 квітня 1982 року у Городні. Закінчивши школу, вступив до професійно-технічного училища на спеціальність «Єгер, лісник, вальник лісу». Після отримання диплому, у 2000 році одразу влаштувався на роботу лісником, але, щоб підвищити кваліфікацію, продовжив навчатися заочно у Чугуєво-Бабчанському лісовому технікумі за спеціальністю «Лісове господарство». Здібного юнака помітили, тож посади змінювалися швидко: працював мисливствознавцем, пізніше – помічником лісничого, інженером з охорони та захисту лісу, провідним інженером лісового господарства ДП «Городнянський лісгосп». Паралельно здобував вищу освіту у Харківському національному аграрному університеті імені В. Докучаєва, тож у 2013-му отримав освітньо-кваліфікаційний рівень «інженер лісового господарства». У 2012 році Володимира Володимировича перевели на посаду головного лісничого ДП «Ніжинський лісгосп», де він працював донині. Його трудовий стаж у лісах Чернігівського ОУЛМГ – 20 років.

Лісівники Чернігівщини щиро вітають Володимира Костирка з посадою директора лісгоспу і зичать міцного здоров’я та злагоди в сім’ї і на роботі. Нехай мудрі рішення приходять одразу, а не з роками!

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства