У остерських лісівників новий директор

Восьмого серпня начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Демченко представив колективу державного підприємства «Остерське лісове господарство» нового директора. Ним став молодий і професійний керівник Григорій Шульга.

Григорій Шульга родом із села Дубрівка Баранівського району, що на Житомирщині. 9 червня Григорію Миколайовичу виповнилося 32 роки. Попри молодий вік, він встиг плідно попрацювати у системі лісового господарства. До призначення на відповідальну посаду керівника лісгоспу Григорій Шульга працював лісничим Козелецького лісництва.

Представляючи його перед трудовим колективом, начальник Чернігівського ОУЛМГ Олександр Демченко високо оцінив здобутки Григорія Шульги на попередній роботі, зауваживши, що саме освічена молодь є рушієм змін у лісовій галузі.

Григорій Шульга має за плечима вищу освіту інженера-еколога лісового господарства. Спеціальність він здобув у Житомирському національному агроекологічному університеті.

Присутній на офіційному представленні голова Козелецької РДА Володимир Швед подякував колишньому директору Юрію Кравчуку за плідну роботу та багаторічну співпрацю. Всі шість років спільної роботи були результативними для району та лісівників.

Багаторічний керівник підприємства, заслужений працівник лісового господарства України, який три десятиліття очолював Остерське лісове господарство, Іван Прокопович Данилець побажав новому керівникові зваженості у кадровій політиці, адже головне – зберегти трудовий колектив професіоналів.

У свою чергу начальник Чернігівського ОУЛМГ Олександр Демченко сказав: «Остерські лісівники ніколи не пасли задніх. Традиції колективу ДП «Остерське лісове господарство» мають бути збережені та примножені».

Головний лісівник краю акцентував увагу молодого керівника на необхідності поглиблення взаємодії з громадськістю, адже лісівники Чернігівщини взяли впевнений курс на відкритість у своїй діяльності.

Микола Тищенко, Чернігівське ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства