У постійних комісіях обласної ради

6 липня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, екології, природокористування та земельних відносин, яку провів її голова Віктор Кияновський.

В ході  роботи народні обранці розглянули цілу низку звернень і клопотань до вищих органів державної влади та інших організацій стосовно назрілих екологічних, природо-охоронних, сільськогосподарських проблем…

Не менш важливим було і питання про звернення Асоціації «Союз бірж України щодо ситуації, що склалася на ринку деревини у Чернігівській області. По ньому присутніх поінформував Борис Беренштейн, генеральний директор Асоціації «Союз бірж України».

Асоціація «Союз бірж України» 16 травня 2017 року звернулася до голови обласної ради стосовно тривожної ситуації, що склалася на ринку деревини у Чернігівській області, в зв’язку зі спробою заміни місцевої товарної агропромислової біржі продажем необробленої деревини в електронному вигляді через Державне підприємство «Аграрна біржа».

У своєму роз’ясненні начальник обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат обласної ради Олександр Демченко запевнив представників Асоціації та місцевих лісопереробників, що перебоїв із сировиною для Чернігівських підприємств не повинно виникати та погодився з тим, що за електронними торгами лісоматеріалами майбутнє, але повинно відбуватися не централізовано, в столиці, а в першу чергу на обласному рівні.

Заодно депутати розглянули і звернення Семенівської районної ради щодо погодження заходів з поліпшення санітарного стану лісів в заповідному урочищі місцевого значення «Радомська дача» Радомського лісництва на 2017 рік. На засідання комісії для інформування прибули із північного району області голова Семенівської районної ради Василь Малкович та директор Семенівського держлісгоспу Олександра Дудко.

Довідково: Семенівська районна рада прийняла на одинадцятій сесії, що відбулася 25 травня п.р., рішення «Про звернення районної ради до Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради щодо погодження заходів з поліпшення санітарного стану лісів в заповідному урочищі місцевого значення «Радомська дача» Радомського лісництва на 2017 рік».

Заслухавши всі заінтересовані в порушеній проблемі сторони, члени комісії вирішили створити робочу групу з вивчення згаданого питання, яка розбереться із ситуацією безпосередньо на місці.

З усіх обговорених питань постійна комісія прийняла відповідні рекомендації і пропозиції.

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства