У товариства лісівників Чернігівщини – новий голова!

20 квітня в актовій залі Чернігівського ОУЛМГ відбулася звітно-виборна конференція Чернігівської обласної організації товариства лісівників України. Відкривав захід начальник управління Олександр Демченко.

 

Із звітною доповіддю виступив секретар обласної організації ТЛУ Олександр Марахонько.

За його словами, в Чернігівській обласній організації ТЛУ нараховується 723 індивідуальних членів які об’єднані в 11 первинних організацій.

«Обласна організація постійно взаємодіє з виробничими структурними підрозділами підприємств. Активно приймає участь як у виробничому та і в громадському житті підприємств, – сказав Олександр Марахонько. – Члени організації виконують завдання  по впровадженню передового досвіду формування біологічно стійких високопродуктивних насаджень при проведення заходів з формування та оздоровлення лісів, проводять лісовідновлення та лісорозведення».

Товариство лісівників Чернігівщини також проводить активну роботу в справі професійної орієнтації молоді через залучення до діяльності учнівських лісництв та участі в конкурсах.

«Щорічним конкурсом в обласній організації ТЛУ є дитячий конкурс «Кращий твір кращий малюнок на тему «Людина та ліс», де діти можуть висловити  та  відобразити своє бачення майбутнього лісового господарства, – продовжує секретар організації. – Нині діє 16 учнівських лісництв при підприємствах Чернігівського ОУЛМГ. З метою підвищення професійного рівня  працівників лісового господарства проводяться фахові конкурси такі як «Кращий лісничий» та «Звалювальників лісу».

За словами Олександра Марахонька, активно проводиться робота з громадськістю та ЗМІ в рамках акцій «Майбутнє лісу в твоїх руках», «День Довкілля».

Двічі на рік діяльність товариства висвітлюють в Семенівській районній газеті, де друкують сторінку «Лісівник Семенівщини».

Обласна організація товариства лісівників має власний щоквартальний часопис – «Ліси Чернігівщини», який видають з 2007 року. На сторінках видання висвітлюють як нинішні здобутки лісівників області, так і історію лісових господарств. Особливу увагу надають ветеранам лісової галузі області, історії їх життя та досягнення в роботі.

Вислухавши секретаря обласного осередку ТЛУ Олександра Марахонька, учасники конференції затвердили його звіт. Делегати первинних організацій сформували склад ради Товариства, до якої увійшло 7 членів: Ревко Ю.А, Аніщенко С.М., Землянко Д.Г., Марахонько О.І., Бабич М.С., Жук О.В., Паньок В.Г.

Головою Чернігівської обласної організації товариства лісівників обрали Сергія Аніщенка – директора ДП «Городнянське лісове господарство», заступником голови Ради обрали Марахонько О.І., та секретарем Ради Паньок В.Г.

Серед рішень зібрання – обрання редакційної колегії та шеф-редактора часопису «Ліси Чернігівщини». Очолив редколегію заступник начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук.

Підбиваючи підсумки засідання начальник Чернігівського ОУЛМГ Олександр Демченко, акцентував увагу присутніх на необхідності об’єднання спільних зусиль та згуртованості в роботі на лісовій ниві  Чернігівщини.

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

 

 

 

 

 

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства