Учителю лісівників – заслужена нагорода Батьківщини

Добрий і пам’ятний слід залишив Петро Іванович Лакида і на Чернігівщині. Адже одразу після закінчення Української сільськогосподарської академії в далекому 1975 році її талановитий і працелюбний випускник був призначений на посаду помічника лісничого в Олександрівське лісництво Добрянського держлісгоспу. Саме в цьому лісництві молодий спеціаліст пройшов професійне загартування, здобув перший заслужений авторитет, виявив справжній хист до лісівничої справи, створю­ючи нові ліси на легендарній землі Сіверського краю.

Чернігівські лісівники пишаються тим, що сьогодні ім’я Петра Івановича Лакиди добре знане й шановане не лише в лісовій галузі України, а й серед лісівників та науковців багатьох зарубіжних держав, де розвинена лісівнича справа у відповідності до вимог нового, XXI століття і науково-технічного прогресу.
Більше, ніж за три десятки років наукової і педагогічної діяльності Ви, вельмишановний Петре Івановичу, підготували багаточисленну і дужу когорту справжніх майстрів лісової справи, які з великою любов’ю дбають про безцінне лісове багатство, примножуючи його для прийдешніх поколінь в різних куточках України. Саме таких вихованців та учнів немало трудиться і в колективах чернігівських лісівників. Отож вітаючи Вас, дорогий Петре Івановичу, з високою нагородою Батьківщини, ми з синівською пошаною уклінно дякуємо нашому Вчителю за добру науку любити рідну землю, любити ліс і жит­тєтворчу лісівничу справу так самовіддано, як Ви учили.
Нехай зелена хвиля українських лісів ще довгі-довгі десятиріччя стелиться Вам до ніг, нехай білими рушниками березових гаїв, вишитих заполоччю червоної калини зустрічають Вас чернігівські ліси і їхні господарі із сердечною вдячністю за Ваш праведний труд ученого і педагога!
Високоврожайних Вам жнив, дорогий Петре Івановичу, на освітній і науковій нивах! Наснаги Вам у творчих пошуках, здоров’я і радості від щоденної праці на благо нашої Вітчизни!

Чернігівські лісівники

 

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №251/2017

Про відзначення державними нагородами України
з нагоди Дня незалежності України

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-­освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм постановляю:

Нагородити орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

ЛАКИДУ Петра Івановича
– директора Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України, м.Київ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства